Президент звільнив главу Миколаївської області

17 листопада 2020, 17:45оновлено 1 листопада 2023, 16:03
Указ оприлюднено на сайті глави держави.
Президент звільнив главу Миколаївської області
Олександр Стадник / Фото: Українські Новини

Президент Володимир Зеленський 17 листопада позбавив повноважень губернатора Миколаївської області Олександра Стадника.

Як повідомляється на сайті глави держави, чиновника звільнили з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

Причини звільнення Стадника із займаної посади в документі не вказуються. До призначення нового губернатора, керувати областю буде Георгій Решетилов, якого призначили виконуючим обов'язки.

відео дня

Відомо, що 11 листопада уряд погодив призначення губернаторів Миколаївської, Одеської та Сумської ОДА. Так, наступним головою Миколаївської облдержадміністрації буде Віталій Кім, який до цього очолював виборчий штаб "Слуг" по області.

читайте такожМера Миколаєва вразив Covid-19 і пневмоніяВідмітимо, Зеленський призначив Олександра Стадника губернатором Миколаївської області у вересні 2019 року. А в листопаді Зеленський змусив голову Миколаївської ОГА Олександра Стадника пообіцяти при журналістах, що Южнобугский міст Миколаєва буде відремонтований протягом року.

  • Народний депутат з фракції Слуга народу, представник президента в КСУ Федір Веніславський прокоментував ймовірність кадрових перестановок.

  • Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив про те, що парламенту належить вирішувати проблему з Конституційним судом.

  • Він підкреслив, що Раді потрібно прийняти державний бюджет у другому читанні і голосувати за можливі кадрові перестановки у владі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти