Оксана Марченко, яка потрапила в Миротворець, поскаржилася на матюки від хейтерів

8 лютого 2021, 17:10
За словами Марченко, їй постійно телефонують і вивергають на її адресу всілякого роду матюки образи - не соромлячись, що називається, у виразах.
Марченко
Оксана Марченко / УНІАН

Після того як телеведучу (і дружину нардепа Віктора Медведчука-кума президента РФ Володимира Путіна) Оксану Марченко додали в базу проєкту Миротворець і опублікували її контактний номер телефону, на її адресу почали надходити погрози й образи матірного характеру.

Запис спілкування телефоном з хейтерами Марченко опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Хейтери використовували вирази типу: "Х*й соси", Що робити - мурасі х*й прикріпити (у відповідь на питання, що робити після потрапляння в Миротворець ‒ Главред) ", "А у Вас добре х*й в рот заходить?", "П*зду свою помий" і т. д.

"Мені складно простежити логіку цих людей. Бояться мене, мабуть. І правильно роблять, що бояться. Що я хочу сказати? Нікого ніколи цим не залякати. Бідні, нещасні люди. Ні мене, ні мого чоловіка цим не залякати", - звернулася до своїх фоловерів Марченко.

читайте також"Медведчука з дружиною попалили": ЗМІ розповіли про поїздку кума Путіна до Криму

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Оксану Марченко додали в базу проєкту Миротворець з формулюванням"особа, яка несе загрозу для національної безпеки України".
  • Автори проєкт її звинувачують у запереченні агресії РФ, фінансуванні терористів і російських окупантів, "незаконної комерційної діяльності в захопленому росіянами Криму, а також в участі в пропагандистських заходах Росії проти України.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти