Під Одесою знайшли мертвою цілу сім'ю, зокрема трьох дітей

5 січня 2022, 07:26
Чоловік з двома дівчатками і хлопчиком, над якими він взяв опіку після смерті сестри, поїхав до своєї матері, а наступного дня перестав виходити на зв'язок.
Під Одесою знайшли мертвою цілу сім'ю, зокрема трьох дітей
Копи виявили тіла п'яти людей у дачному будинку / Фото od.npu.gov.ua

В Одеській області в дачному будинку на Надлиманському масиві виявили мертвими п'ять осіб, зокрема трьох малолітніх дітей - віці п'яти, семи і дев'яти років. Загинув також 41-річний чоловік і 71-річна жінка.

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в поліцію звернувся друг родини та повідомив: чоловік з двома дівчатками і хлопчиком, над якими він взяв опіку після смерті сестри, 31 грудня поїхав до своєї матері, а наступного дня перестав виходити на зв'язок.

Надалі всі п'ятеро були виявлені мертвими в будинку, що належить пенсіонерці.

відео дня

На місці події працюють правоохоронці територіального відділу поліції. Встановлено, що ознак насильства на тілах не виявлено, слідів проникнення в приміщення немає.

Попередня причина смерті сім'ї - удушення чадним газом від паливного генератора.

Подію кваліфіковано за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Тіла будуть направлені на судово-медичну експертизу, після висновків якої визначать остаточну правову кваліфікацію того, що сталося.

Нагадаємо, у Сумах ціла сім'я отруїлася чадним газом. Через порушення у встановленні газового водонагрівача в лікарню потрапили троє дорослих і троє дітей. Життя всіх постраждалих вже поза небезпекою: сім'ю врятувала швидка реакція і дзвінок на "103".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти