Під Харковом п'яний співробітник СБУ стріляв у кафе із бойової зброї

3 вересня 2020, 19:41
Серйозні поранення отримав один із відвідувачів закладу.

У Харківській області співробітник СБУ в стані алкогольного сп'яніння почав стріляти в розважальному закладі.

відео дня

Як повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, один із гостей закладу отримав серйозні поранення.

"За попередньою інформацією, 2 вересня близько 4:00 ранку старший консультант-експерт СБУ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння в розважальному закладі, зробив три постріли із спеціального засобу ПМ-Т, в результаті чого 30-річний громадянин отримав кілька кульових поранень . Персонал закладу натиснув на тривожну кнопку і викликав поліцію, яка після виїзду на виклик за підслідністю передала справу ГБР", - йдеться в повідомленні.

читайте такожНа кону - 100 млн: ЗМІ розповіли, хто стоїть за кривавою перестрілкою в Броварах Медики встановлюють тяжкість тілесних ушкоджень. На місці злочину правоохоронці вилучили пістолет чорного кольору ПМ-Т, два магазини, 13 патронів із гумовою кулею і три гільзи від патрона.

У поліції відкрили кримінальну справу. Співробітникові СБУ інкримінують хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Розслідування веде військова прокуратура Харківського гарнізону.

Нагадаємо, недалеко від Мелітополя Запорізької області розстріляли пасажирський мікроавтобус на донецьких номерах.

Як раніше повідомлялося, в районі Люботина Харківської області кілька людей отримали поранення в результаті обстрілу мікроавтобуса з людьми .

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти