Відстороненого за перестрілку в Броварах головкопа Вінниччини перевели на високий пост

1 червня 2020, 16:25
Факт призначення на нову посаду генерала Юрія Педоса підтвердив керівник Національної поліції України Ігор Клименко.
Педос
Генерал Юрій Педос / vinbazar.com

Генерала Юрія Педоса, якого усунули з посади керівника головного Управління Національної поліції у Вінницькій області після великої перестрілки в Броварах на минулому тижні, перевели на нову посаду.

Як розповів у коментарі порталу Укрінформ керівник Національної поліції України Ігор Клименко, Педос був призначений його радником. "Генерал Педос призначений радником голови Національної поліції і буде відповідати за ведення інституту дізнання на території Західно-Центрального округу", — сказав Клименко.

читайте такожВ поліції назвали причину перестрілки в Броварах і розповіли деталі розслідуванняЗа словами керівника Нацполіції, стосовно інших працівників Вінницького обласного управління поліції, які раніше були звільнені або відсторонені після перестрілки в Броварах, проводиться ретельне службове розслідування.

відео дня

Нагадаємо, 29 травня у Броварах відбувся масштабний конфлікт з перестрілкою ‒ в рамках розборок між легальними перевізниками та їх конкурентами-нелегалами.

В результаті конфлікту постраждали троє людей (двоє з них зараз з вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні).

За даними поліцейських, всього в конфлікті Броварах брали участь понад сто осіб (один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, а інша група на трьох мікроавтобусах прибула з Києва).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти