Окупанти Криму по-звірячому вбивають дельфінів й топлять їх у морі

20 травня 2021, 20:23
Дослідження говорять про те, то менше 10% убитих дельфінів викидає на суходіл, а інші 90% залишаються на морському дні.
Дельфіни, Немо, Харків
У Криму виявили кладовище дельфінів / прес-служба

В окупованому Криму волонтерам вдалося випадково виявити кладовище вбитих дельфінів - в Мережі оприлюднили відео, на якому видно, як мертвому дельфіну прив'язали камінь до хвоста, його оприлюднив центр реабілітації дельфінів "Безтурботне море".

"Мотузку на хвіст - і прив'язати до каменю. Так рибальський промисел замітає сліди, ховає наслідки своєї деструктивної діяльності в Чорному морі", - йдеться в повідомленні Центру.

Знайдені вбиті дельфіни - це лише декілька з тих, яких випадково виявили волонтери та очевидці на морському дні.

За час роботи даного центру були зафіксовані 2167 випадків викидів дельфінів на узбережжі Криму, більшість яких загинула через попадання в рибальські сіті.

читайте такожСофія Ротару продає свій VIP-готель в анексованому Криму

Дослідження говорять про те, то менш ніж 10% убитих дельфінів викидає на суходіл, інші 90% залишаються на морському дні.

Щоб тіло дельфіна не спливало під час розкладання, їх топлять за допомогою вантажу. Також же є ще один спосіб, який використовують рибалки - вони наносять колоті поранення в черевну порожнину дельфіна.

Новини Криму - про що раніше писав Главред:

  • У Байдена поділилися очікуваннями від переговорів щодо Криму і різко висловилися про Росію. Америка дуже чекає участі в саміті Кримської платформи в серпні, стверджує Ентоні Блінкен.
  • Президент України Володимир Зеленський 26 лютого підписав указ, згідно з яким держава розпочинає реалізацію заходів, спрямованих на запуск Кримської платформи. Це міжнародний переговорний майданчик, завданням якого є повернення окупованого Криму до складу Української держави.
  • На засіданні РНБО 11 березня була прийнята стратегія повернення окупованих Криму і Севастополя під політичний контроль Києва.
  • Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 1 травня сказав про те, що в Росії дуже серйозно поставилися до ініціативи України по Криму. У МЗС РФ створили спеціальний підрозділ, завданням якого є дискредитація Кримської платформи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти