На очах у всіх: у Миколаєві біля маршруток влаштували стрілянину

7 червня 2020, 21:57оновлено 7 червня 2020, 22:58
Миколаївські поліцейські займаються розслідуванням інциденту.
На очах у всіх: у Миколаєві біля маршруток влаштували стрілянину
У Миколаєві біля маршруток влаштували стрілянину / УНІАН

У Миколаєві на зупинці маршрутних таксі у неділю, 7 червня 2020 року, сталася стрілянина.

Відповідне повідомлення опублікували співробітники відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Повідомлення про те, що на кінцевій зупинці одного з транспортних маршрутів на вулиці Лазурній в мікрорайоні Намив невідомі стріляли у двох чоловіків і зникли з місця події, в поліцію надійшло близько 18:00", ‒ розповіли поліцейські.

відео дня

За даними правоохоронців, в результаті перестрілки двоє чоловіків отримали поранення. Обидвох постраждалих доставили до медичних установ. Після огляду медики одному з чоловіків з пораненням ніг призначили амбулаторне лікування, інший (з пораненням плеча) зараз знаходиться в операційному блоці.

читайте такожВ поліції назвали причину перестрілки в Броварах і розповіли деталі розслідуванняПоліцейські з'ясовують обставини конфлікту зі стріляниною і встановлюють особи та місцезнаходження зловмисників.

Правоохоронці кваліфікували інцидент за ознаками частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Розслідування триває.

Нагадаємо, 29 травня у Броварах відбувся масштабний конфлікт зі стріляниною ‒ в рамках розборок між легальними перевізниками та їх конкурентами-нелегалами.

В результаті конфлікту постраждали троє людей (двоє з них з вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні).

За даними поліцейських, всього в конфлікті Броварах брали участь понад сто осіб (один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, а інша група на трьох мікроавтобусах прибула з Києва).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти