Обережно, шахраї: українців попередили про аферу з арендою житла через OLX

1 липня 2020, 10:44оновлено 1 липня 2020, 11:38
Аферисти-шахраї придумали нову схему з відбирання грошей у населення.
Афера, житло
Українців попередили про аферу зі зніманням житла через Мережу / liter.kz

Жителів Києва і гостей міста попередили про черговий схемою, яку шахраї застосовують для обману під час здачі житла в столиці.

Про один такий випадок потерпілий від шахраїв чоловік розповів для пабліка Київ Оперативний.

За його словами, він на популярному сайті OLX побачив оголошення про здачу квартири. Зателефонувавши, чоловік з'ясував, що житло орендується через якесь агентство. Прибувши на місце (метро Голосіївське, вулиця Васильківська, 5/7) він зустрівся з "співробітницею" Марією, оформив договір і заплатив за місяць проживання 7,8 тисячі гривень.

читайте також"Велика грошова афера": астролог назвав ймовірну жертвуЙому сказали ‒ потрібно буде чекати "ріелтора" Тетяну, яка і надішле його у квартиру. Однак жінка так і не приїхала, а в телефонній розмові розповіла, що господар відмовився здавати квартиру і гроші чоловіку ніхто не поверне.

Чоловік у компанії з ще двома постраждалими написав заяву про шахрайство в поліцію.

Згодом йому разом зі своєю дівчиною вдалося затримати Марію і передати її в руки правоохоронців. Виявилося, що на жінку та "агентство" заведено вже шість кримінальних проваджень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Закарпатській області чоловік через соціальну мережу Facebook під псевдонімом "Василь Микулець" продає фальшиві довідки з медцентру Превенція ‒ про результати ПЛР-тестування на Covid-19 (що необхідно для виїзду за межі України).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти