Кличко відповів на пропозицію партії Порошенка на виборах мера Києва

5 червня 2020, 20:42оновлено 5 червня 2020, 21:16
ЄС запропонувала мерові очолити свій список.
Кличко
Віталій Кличко / УНІАН

Партія екс-президента Петра Порошенка Європейська солідарність оприлюднила звернення до мера Києва Віталія Кличка з пропозицією об'єднати зусилля на майбутніх виборах у столиці.

Як повідомляється на партійному сайті ЄС, вони хотіли б знову висунути Кличка кандидатом на посаду Київського міського голови. Йому запропонували очолити список ЄС на виборах в Київраду.

Кличко стримано відреагував на пропозицію, подякував за нього і відмовився.

відео дня

"Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили УДАР, яка завжди боролася і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватися в мери буду від партії УДАР Віталія Кличка. А також поведу команду УДАРУ на місцевих виборах, зокрема - в Київраду", - підкреслив він у Facebook.

За словами мера, він готовий співпрацювати з усіма демократичними силами, які працюють на благо громадян і в рамках закону.

Кличко відповів на пропозицію партії Порошенка на виборах мера Києва

Нагадаємо, голова парламентської фракції партії Слуга народу Давид Арахамія розповів про пошук кандидата від його політсили на пост мера Києва.

Як відомо, народний депутат від Слуги народу Олександр Дубинський заявив про свою участь в оголошеному праймеріз щодо виборів мера Києва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти