"Не помітив, як померла": у Черкасах син три тижні прожив з трупом матері

6 липня 2021, 22:32оновлено 6 липня 2021, 23:28
Сусіди вважають, що син знав про смерть мами.
'Не помітив, як померла': у Черкасах син три тижні прожив з трупом матері
Син не помітив як мати померла / procherk.info

У Черкасах син просидів у квартирі з трупом мами три тижні. Про тіло в квартирі дізнався тільки коли рятувальники приїхали гасити пожежу в п'ятиповерхівці.

На дверях у їхній квартирі залишилися сліди від інструментів рятувальників. Їх зламували, щоб загасити пожежу в квартирі. Рятувальників викликали сусіди, які побачили чорний дим з вікна. Пожежа почалася через те, що на плиті підгоріла їжа.

В одній з кімнат рятувальники натрапили на страшну знахідку – муміфіковане тіло жінки. Вона пролежала там як мінімум три тижні. Сусіди чули неприємний запах, але не звернули на це уваги.

"І зараз запах є. У мене він йде в кухню. Я думала, це смітник", - сказала сусідка, передає Сьогодні.

Померлу пенсіонерку звали Майя, вона жила з сином Анатолієм, який давно випиває. Жінка навіть скаржилася сусідам, що син її б'є. Мешканці будинку і самі неодноразово писали заяви в поліцію через агресивну поведінку Анатолія.

"Агресивний. Йде було, а ось ти стоїш. Йде п'яний. "Це ви смердючі, ви старі. Я вас буду вбивати", - сказала мешканка будинку.

читайте такожМертва гола жінка в кущах і мухи: у Києві чоловік пішов "в туалет" і побачив труп

Сусіди вважають, що син знав про смерть мами. Померла перестала з'являтися у дворі ще місяці три тому. Вони запитували Анатолія, де вона. У відповідь почули: гостює у дочки. Але дочка сказала, що мама не приїжджала.

Рятувальники викликали поліцейських, вони спочатку затримали Анатолія. Але експертиза показала: пенсіонерка померла своєю смертю. Тому кримінального провадження не відкривали-і сина відпустили на свободу.

читайте такожПід Львовом чоловік місяцями ховав труп своєї дружини заради пенсії

Як раніше повідомляв Главред, у Рівненській області у лікарні помер 56-річний водій маршрутки, якого 7 червня вдарив син пасажирки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти