На Херсонщині конфлікт через маску в маршрутці скінчився помстою з побоями

5 червня 2021, 12:33оновлено 5 червня 2021, 13:24
У Херсонській області чоловік вирішив відповісти за образу своєї дружини і влаштував натуральний розшук її кривдника. А далі була і вендетта.
На Херсонщині конфлікт через маску в маршрутці скінчився помстою з побоями
/ УНИАН

В Херсонській області конфлікт через медичні маски у приміському автобусі-маршрутці скінчився помстою. Про це повідомляє місцеве видання Херсонці.

Повідомляється, що в Новій Каховці в маршрутці пасажири влаштували суперечку через карантинні вимоги про носіння медичних масок. Один з чоловіків пристав до жінки з маленькою дитиною, яка не дотримувалася цієї вимоги, почав їй погрожувати і розмахувати руками. Приїхавши додому, жінка поскаржилася на попутника чоловікові, і той вирішив мстити.

Чоловік зміг через деякий час встановити особу кривдника, місце проживання і навіть роздобув його номер телефону.

Зателефонувавши і зажадавши вибачень за інцидент в автобусі, чоловік нічого не домігся. І тоді вирішив особисто поспілкуватися з противником. Далі, чоловік приїхав в село Нові табори, де і проживав кривдник його дружини.

Далі, чоловік підстеріг противника на вулиці біля місцевого ДК і сильно побив. Потерпілий отримав масу синців на обличчі, а також після сутички йому була потрібна заміна зубної коронки.

"Потерпілий теж в боргу не залишився: заявив в поліцію, і пройшов судмедекспертизу, яка підтвердила наявність легких тілесних ушкоджень", ‒ заявили журналісти.

Зрештою суд Нової Каховки зобов'язав чоловіка-месника заплатити 850 гривень штрафу.

читайте також"Су * а, вийшов": у Дніпрі пасажири маршрутки жорстоко побили чоловіка без маски

Нагадаємо, раніше в місті Біла Церква (Київська область) конфлікт у маршрутному автобусі, який виник через не одягнену маску, закінчився жорстокою бійкою.

конфлікт почався після того, як двоє хлопців сіли в автобус маршруту №21. Вони вели себе зухвало, а на зауваження з проханням надіти маску огризалися.

Після цього обурені пасажири вигнали молодих людей з салону. При цьому ті розбили двері в автобусі, після чого і почалася масова бійка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти