"Будеш трупом": житель Дніпра побив дружину з немовлям на руках і прокусив ногу копу

5 липня 2021, 13:33
Прибулі на виклик правоохоронці бешкетника скрутили й вдягли на нього наручники. Він кликав на допомогу і кричав, що його вбивають і б'ють.
'Будеш трупом': житель Дніпра побив дружину з немовлям на руках і прокусив ногу копу
Житель Дніпра побив дружину з немовлям на руках і прокусив ногу копу / скріншот з відео

Дикий випадок стався у Дніпрі – там п'яний чоловік кидався з кулаками на дружину. Бешкетника заспокоювали правоохоронці - вони вдягли на нього наручники, але той встиг прокусити ногу одному з копів.

Як повідомляє Дніпро оперативний, патрульні отримали виклик, що на проспекті Героїв нетверезий чоловік бив свою дружину, яка тримала на руках немовля. Коли вони прибули на місце події, то затримали сімейного тирана.

"Під час затримання кидався з ножем, а після прокусив патрульному ногу, при собі мав 3 ножі. Люди розповідають, що чоловік був нетверезий, він стояв зі своєю дружиною і погрожував їй, говорив, що вона буде трупом, після тричі вдарив її. Жінка була з немовлям", - зазначають очевидці.

Прибулі на виклик правоохоронці бешкетника скрутили і вдягли на нього наручники. Містянин кликав на допомогу і кричав, що його вбивають і б'ють.

Чоловіка забрали до райвідділу поліції.

читайте також"Пощастило, що не вбили": у Харкові побили дівчину-кондуктора, яка помилилася на 5 грнРаніше в Павлограді Дніпропетровської області 58-річну жінку забив на смерть син. Коли поліцейські приїхали в квартиру, то побачили на трупі жінки численні пошкодження. 36-річний син померлої розповів, що його мати повернулася додому від співмешканця побитою і лягла спати, а незабаром померла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти