"Не лякайте людей": Сенцов вказав на помилку президентської кампанії Порошенка

6 вересня 2021, 18:30оновлено 6 вересня 2021, 23:33
Він висловив думку, що не бачить можливості, щоб Порошенко знову прийшов до влади, оскільки у нього великий антирейтинг.
Олег Сенцов
Олег Сенцов дав пораду колишньому президенту Петру Порошенку / Фото krymr.com

Колишній політв'язень і режисер з окупованого Криму Олег Сенцов впевнений, що експрезиденту Петру Порошенку замість того, щоб брати участь у виборах ще раз, потрібно "виховати" нового патріотичного політичного лідера.

"Йому треба було, можливо, когось взяти зі своєї партії або іншої і виростити нового політика. Потім сказати: ось наш новий лідер. А Порошенко був би ментором. Це можна відійти і стати сірим кардиналом української політики. Для цього треба відступити від якихось амбіцій. А Порошенко хоче реваншу і до нього готується. Хтось говорив, що Петро Олексійович не вірить, що він обереться. Я вважаю, що він вірить і до цього готується", - сказав Олег Сенцов в інтерв'ю Українській правді.

Також він висловив думку, що не бачить можливості, щоб Порошенко знову прийшов до влади, оскільки у нього великий антирейтинг. Команда ж п'ятого президента не змінює свою риторику і продовжує вибудовувати стратегію своєї безальтернативності.

відео дня

"Треба змінюватися, не робити секту, не лякати людей, кругом вороги, тільки ми тут стоїмо. Вони так не оберуться. Вони будуть постійно на рівні 13% -15% і далі будуть програвати в другому турі. І все буде по колу", - вважає Сенцов.

На думку кінорежисера, має з'явитися інший єдиний лідер з патріотичного кола, який не буде асоціюватися з Порошенком або з іншими, і Петро Олексійович скаже: "Ось людина, ми будемо за нього топити як партія". І навколо якого всі об'єднаються.

читайте такожСенцова понесло: після скандальної заяви щодо Кернеса режисер "наїхав" на владу

За словами Сенцова,"це єдиний шлях".

При цьому кінорежисер впевнений, що є багато осудних людей, з яких за кілька років можна "виростити лідера". І це "не обов'язково хлопці, можуть бути і дівчата".

Раніше Главред писав про те, що колишній в'язень Кремля Олег Сенцов, який у вересні 2010 року повернувся в Україну з полону Росії, відреагував на санкції РНБО проти кума Путіна Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

"Не сумніваюся, що санкції проти Медведчука і Ко готувалися ще за часів Порошенка, а Зеленський просто нахабно цим скористався", - написав Олег Сенцов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти