Національний кешбек стартував в Україні: як отримати до 3000 гривень на місяць

2 вересня 2024, 17:33
806
Отримуйте 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва.
Національний кешбек стартував в Україні: як отримати до 3000 гривень на місяць
Федоров розповів про нові функції в Дії / коллаж Главред, УНИАН

Бета-тестування програми "Національний кешбек" стартувало у застосунку "Дія". Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram-каналі.

Що відомо про програму "Національний кешбек"?

"Нацкешбек у Дії. Отримуйте 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва — розпочався бета-тест. Оновіть Дію, доєднуйтеся через застосунок до Національного кешбеку та отримуйте до 3 тисяч гривень щомісяця", - написав Федоров.

Хто такий Михайло Федоров

Федоров Михайло - український підприємець та державний діяч. З 29 серпня 2019 року — віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України в уряді Олексія Гончарука та Дениса Шмигаля. Ініціатор електронного сервісу державних послуг "Дія". Наймолодший міністр в історії української політики.

відео дня

У минулому Народний депутат України IX скликання. Учасник списку "Forbes 30 до 30" як молодий візіонер. Радник Президента (поза штатом) з цифрового напрямку. Керівник digital-напряму передвиборчої кампанії кандидата в президенти України Володимира Зеленського 2019 року.

Член Ради національної безпеки і оборони України з 19 березня 2021 року. Член Ставки Верховного Головнокомандувача України з 22 листопада 2023 року.

За словами міністра цифрової трансформації, президент ініціював програму для підтримки українського бізнесу та громадян, її реалізує Мінекономіки, а щоб отримувати кешбек було так само просто, як замовити таксі, запустили Нацкешбек у Дії.

"Перший місяць програма працюватиме у форматі бета-тесту. Підтримуйте економіку — вибирайте українське", - зазначив міністр.

Як користуватися Нацкешбеком?

Накопичені за місяць кошти приходитимуть на створену картку раз на місяць до 20 числа наступного місяця. Зняти готівку з рахунку, куди нараховують кошти за кешбек, буде неможливо. Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Як приєднатися до Національного кешбеку?

Щоб долучитися до програми:

  1. Відкрийте спеціальний рахунок у банку (це вже можна зробити через мобільні додатки та відділення таких банків: Приватбанк, Sense Bank, ПУМБ, А-банк, Глобус, Укрсиббанк, Акордбанк)
  2. Оновіть мобільний застосунок "Дія"
  3. Виберіть у застосунку послугу Національний кешбек
  4. Позначте картку для виплат кешбеку

Кешбек вже нараховують в магазинах мереж Аврора, АТБ, Novus, Екомаркет, VARUS, Окко, WOG, UKRNAFTA, мережа аптек "АНЦ".

На що можна витратити отримані кошти з Національного кешбеку?

Отримані кошти витрачайте на:

  • комунальні послуги;
  • медичні послуги;
  • транспорт;
  • мобільний зв’язок;
  • спорт;
  • кіно;
  • донати на Сили оборони;
  • інвестиції у військові облігації;

Перелік продавців, виробників і товарів, за які нараховується кешбек, шукайте за посиланням.

Що таке кешбек?

Кешбек - миттєве або відтерміноване повернення частини коштів покупцю (у грошовій або негрошовій формі), витрачених на оплату товарів або послуг, з метою підвищення обсягів продажів.

Використовується у банківських картках, інтернет-торгівлі, гральному бізнесі та ін, пише Вікіпедія.

До речі, нещодавно стало відомо, що у "Дії" готують п'ять важливих фукнцій. Мінцифри працює над переведенням сервісів з офлайну в онлайн. Незабаром у "Дії" будуть доступні ще п'ять нововведень, повідомляє міністр Михайло Федоров.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти