На ринку представили нову горілку GREENDAY "POWER"

23 березня 2023, 17:36оновлено 18 жовтня 2023, 15:20
Матеріал розміщено на правах реклами.
На ринку представили нову горілку GREENDAY

Виробник сучасної преміальної горілки GREENDAY представив GREENDAY "POWER", яка швидко набирає своїх прихильників.

Їм довподоби стриманий актуальний дизайн у стилі "мілітарі", за яким відчувається міць і енергія продукту, та незмінна якість, яку тримає попри усіх труднощів GREENDAY.

Новинка має стриманий дизайн у стилі "мілітарі", за яким відчувається міць, енергія продукту і незмінна впродовж років якість.

відео дня

"Ми несемо відповідальність за свої продукти, тому вкладаємо увесь свій професіоналізм та досвід у розвиток виняткового бренду, який є основою майбутнього успіху у цій галузі", - зазначив власник компанії з дистрибуції Торговий дім "АВ" Фелікс Черток.

На ринку представили нову горілку GREENDAY

У компанії наголосили, що не припинили роботи попри перебої з електроенергією, нестачу робочої сили і запчастин, окупацію та бойові дії у багатьох регіонах України.

"Незважаючи на те, що ринок виробництва горілки в Україні з початку війни значно впав, усі сили Торгового дому "АВ" були спрямовані на те, щоб зберегти клієнтів, з якими працює протягом багатьох років, а також робочі місця для людей. У 2022 році доля продажів GREENDAY залишилася на довоєнному рівні", – коментує Фелікс Черток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти