На новому "телеканалі Медведчука" розповіли про терміни повернення в ефір

27 лютого 2021, 14:39
Журналісти Першого Незалежного продовжують роботу.
На новому 'телеканалі Медведчука' розповіли про терміни повернення в ефір
Канал Перший Незалежний зник з телеефіру відразу після початку роботи / Скріншот

Журналісти телеканалу Перший Незалежний, який був створений співробітниками заблокованих каналів народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака, розповіли про свої подальші плани.

Як йдеться в повідомленні, опублікованому в Telegram-каналі Першого Незалежного, найближчим часом трансляція каналу відновиться через супутник і кабельні мережі.

За словами президента каналу Єгора Бенкендорфа, журналісти продовжують роботу в не зовсім звичайному режимі.

"Це тимчасово. Незабаром ми відновимо мовлення на супутнику і в кабельних мережах, щоб розповідати людям правду про те, що відбувається в країні. Для цього у нас є всі можливості, а головне — колектив справжніх професіоналів", — заявив Бенкендорф.

У повідомленні підкреслюється, що журналісти мають намір звернутися до судів з позовами про визнання незаконними дій представників органів державної влади та правоохоронних органів.

На новому 'телеканалі Медведчука' розповіли про терміни повернення в ефір

читайте такожЧому санкції проти Медведчука можуть Зеленському вилізти боком

Напередодні канал Перший Незалежний вийшов в ефір. Але вже через дві години після початку мовлення, канал був відключений від мовлення на супутнику і в кабельних мережах.

Санкції РНБО:

  • 19 лютого відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, за результатами якого президенту запропонували ввести нові санкції, в тому числі проти громадян України. РНБО рекомендує ввести санкції проти 19 юридичних осіб та 8 фізичних осіб.з восьми юросіб – п'ятеро є громадянами України.
  • Санкції проти телеканалів NewsOne, ZIK і 112 Україна, управління якими приписують Медведчуку, Володимир Зеленський ввів своїм указом на початку лютого. Зокрема, вони передбачають блокування та анулювання ліцензій. Обмежувальні заходи введені на п'ять років.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти