На кордоні з Росією напали на прикордонників і відібрали у них зброю

18 липня 2021, 14:36оновлено 18 липня 2021, 15:30
В результаті нападу прикордонники отримали тілесні ушкодження.
кордон, Стіна, прикордонник
На прикордонників напали в Сумській області / facebook.com/yatsenyuk.arseniy

В Сумської області у ніч на 18 липня на українсько-російській ділянці державного кордону троє невідомих напали на прикордонний наряд.

В результаті постраждали два прикордонники, а зловмисникам вдалося захопити табельну зброю, повідомили у Державній прикордонній службі України.

Зазначається, що своєчасними спільними діями з Національною поліцією, зброю повернуто, здійснюється розшук осіб, причетних до даного злочину.

відео дня

"Проводяться невідкладні слідчі дії в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за статтями 262 і 345 КК України ("викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів...", "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"). Зауважимо, що окремі санкції даних статей передбачають як покарання позбавлення волі на строк до 15 років. Охорона державного кордону здійснюється посилено. На місце події відбув голова Держприкордонслужби", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що нетверезий водій вантажного автомобіля на кордоні з Білоруссю виїхав на зустрічну смугу, а потім збив на землю шлагбаум у контрольно-пропускному пункті пропуску"Виступовичі".

читайте такожНа Одещині перекинувся човен з прикордонниками, загинув офіцер

За словами водія автоцистерни, він вживав спиртне вже після після того, як пройшов білоруський кордон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти