"Порожній і дріб'язковий у моралі": радник очільника ОП назвав Сенцова пристосуванцем

12 липня 2020, 10:11оновлено 12 липня 2020, 11:09
Подоляк вважає, що Сенцов "аморальний" і "потворно огидний у власному політичному пристосуванстві".
Сенцов
Сенцова назвали пристосуванцем / УНІАН

Радник очільника Офісу президента України Андрія Єрмака Михайло Подоляк назвав колишнього політв'язня, українського режисера Олега Сенцова пристосуванцем.

Про це Подоляк написав на своїй сторінці в Facebook.

"Олег Сенцов — просто фантастично ідеальна ілюстрація особливостей нашого внутрішнього національного характеру. Того самого горезвісного хутірського пристосуванства. З обов'язковим елементом забійної невдячності", — написав він.

За словами Подоляка, Сенцов "інтелектуально порожній і дріб'язковий у моралі".

"Нині Сенцов підкреслено образливий у своїх оцінках людей, які його дістали і не юзали як „жертву катівні". Він бридко огидний у власному політичному пристосуванстві. Дешево і без смаку). Він передбачуваний у своїх „експертних" кроках. Він зовсім не елітний, тому що інтелектуально порожній і дріб'язковий у моралі. Хоча ні. Він — банально аморальний. І він нудний насправді. Творчо й політично „не злітаємий". Тому що хайп хайпом, упізнаваність упізнаваністю, але моральна гниль завжди огидно пахне за версту", — заявив Подоляк.

Також Подоляк оцінив талант Сенцова.

"Талановитий він? Байдуже. Але, швидше за все, він - типовий провінційний "самодіяч" з малим набором ідей. Творчість якого сама собою не продається, але яку можна наситити бюджетними грошима і напарити суспільству. Питання: а навіщо? Навіщо продовжувати грати в Сенцова? Навіщо його тягнути далі? Щоб що? Ні, я розумію, коли це роблять хейтери. Але навіщо державі підтримувати тих, хто безталанний і не генерує адекватних смислів? Хто несподівано став грати у великого і мудрого політика, маючи "білянуля" підтримки?.. Та все просто. Така наша традиція. Ми періодично беремо дрібну людину, яка волею випадку опинилася на інформаційній передовій, і робимо з неї медійну зірку. Гордим орлом, який має власне я. А потім - в реаліях - швидко з'ясовується, що це банальний пристосуванець...", - висловився Подоляк.

'Порожній і дріб'язковий у моралі': радник очільника ОП назвав Сенцова пристосуванцем
'Порожній і дріб'язковий у моралі': радник очільника ОП назвав Сенцова пристосуванцем

Додамо, що під повідомленням Подоляка з'явилося чимало невтішних коментарів на адресу Сенцова.

"Після того, як Сенцов сказав мені по телефону: ви робіть, а я так вже бути і прийду (мова про Форум політв'язнів СРСР і Росії, який ми хочемо провести у Києві), він перестав для мене існувати... так колишні політв'язні не ходять і не кажуть... знаю по собі і своїм друзям... Стас Асєєв йому пряма протилежність, він реальний політзек, а не фуфло, висмоктане з пальця!, - пише Герман Обухів.

'Порожній і дріб'язковий у моралі': радник очільника ОП назвав Сенцова пристосуванцем

"Сказав би більше - це самий звичайний політпроект, примітивний і розрахований виключно на вишибання сльози і шмарклі у сердобольного і нелалекого електорату. А такого у нас завжди вистачало", - додав Ломоносов Євген.

'Порожній і дріб'язковий у моралі': радник очільника ОП назвав Сенцова пристосуванцем

читайте такожНа фільм Сенцова держава відстібне десятки мільйонів гривеньНагадаємо, раніше український режисер Олег Сенцов поїхав у відпустку на море і на пляжі прокоментував отримання з бюджету 25 мільйонів гривень на зйомки свого другого фільму.

"Поїхав на тижневий відпочинок. Тут багато моря і мало інтернету, так що новин не буде. Ті друзі і вороги, які вважають, що, отримавши гроші на зйомки свого фільму, я замовкну - помиляються. Мене неможливо купити, змусити або залякати. Я завжди кажу, що думаю, і не зраджую собі і своїй країні. Всім добра!" - повідомив він у себе на сторінці в Facebook.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти