Колеги Зеленського-старшого підтримали довічну стипендію для батька президента

4 вересня 2020, 21:31
Співробітники навчального закладу переконані, що не можна відмовляти у виплаті через високу посаду сина.
Олександр Зеленський
Олександр Зеленський знайшов підтримку в особі колег / Фото: from-ua.com

Представники колективу Криворізького державного університету економіки і технологій заявили, що їхній колега Олександр Зеленський гідний довічної стипендії і перешкодою цьому не може бути посада сина-президента.

"Я вважаю, що у сина своя траєкторія, а у батька - своя. Батько не винен, що син президент. Чому він повинен страждати через те, що хтось скаже, що негідно президенту призначати стипендію свого батька? Тим більше, що уявлення робить не президент, а Кабінет міністрів через МОН ", - в коментарі Громадське заявив проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Валентин Орлов.

Колеги стверджують, що Зеленський-старший "створив кафедру за спеціальністю інженерія програмного забезпечення, виховав цілу когорту молодих вчених, підготував багато випускників, які гідно представляли університет на міжнародних олімпіадах". Орлов наполягає, що Олександр Зеленський гідний цієї стипендії.

відео дня

читайте такожСкільки українців не довіряють Зеленському: результати свіжого опитування

За словами співробітників навчального закладу, в 2018 р колектив університету подавав Олександра Зеленського на отримання почесного звання заслуженого діяча науки і техніки. Однак, наполягає Орлов, в адміністрації колишнього президента Петра Порошенка документ проігнорували.

Проректор заявив, що, якщо Зеленському-старшому відмовлять в стипендії, то вуз вимагає детального пояснення такого рішення Офісу президента.

Нагадаємо:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти