Київський півмарафон Незламності 2024: 1+1 media стала генеральним медіапартнером

26 березня 2024, 14:04
півмарафон незламності

Уже 13-14 квітня в Києві відбудеться Київський півмарафон Незламності 2024. Так, 1+1 media стала генеральним медіапартнером бігової події від Run Ukraine, що з 2011 року збирає атлетів і любителів бігу з усієї України та світу.

"У межах корпоративної соціальної відповідальності 1+1 media ми як медіа самі ініціюємо та підтримуємо проєкти й ініціативи, які дбають про фізичне та ментальне здоровʼя українців. Тож бути медіапартнерами Run Ukraine — органічно та цінно для нас. Особливо важливо, що проєкт має потужну благодійну місію та допомагає "Госпітальєрам", тому сподіваємося, що до події доєднається ще більше людей, ніж торік, аби конвертувати маленькі спортивні здобутки та роботу над собою в допомогу на фронті", — прокоментувала Яна Ляхович, керівниця корпоративних комунікацій 1+1 media.

відео дня

Окрім цього, подія має і благодійну складову та підтримує медиків і захисників. Адже 50% від прибутку із забігу організатори передадуть на потреби Медичного добровольчого батальйону "Госпітальєри", що бере участь в російсько-українській війні з 2014 року.

"Для Run Ukraine партнерство з 1+1 media дуже важливе. Ми маємо спільні пріоритети — підтримувати та заохочувати людей, захоплених бігом, разом допомагати ЗСУ та наближати нашу Перемогу", — прокоментувала Вікторія Веремієнко, директор з маркетингу та комунікацій Run Ukraine.

Минулого року спортивна подія зібрала 2 139 бігунів, що долучилися, як в офлайн, так і в онлайн-форматі. Тож, якщо цього року ви також маєте можливість і бажання взяти участь у заході — запрошуємо долучитися до забігу, який стартує біля Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ), та спробувати свої сили в одній з бігових дистанцій — 1,6 км, 5 км, 10 км або 21 км, або ж у скандинавській ходьбі дистанцією в 5 км. Деталі щодо Київського півмарафону Незламності 2024 за цим посиланням.

Довідка:

Медичний батальйон "Госпітальєри" український волонтерський медичний батальйон, що бере участь у російсько-українській війні на Донбасі з 2014 року. Займається наданням першої медичної, домедичної допомоги та евакуацією поранених українських воїнів з найгарячіших ділянок фронту. Гасло — "Заради кожного життя!".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти