Стало відомо, коли запрацює міська електричка у Києві

1 червня 2020, 11:33
Спочатку запуск столичної електрички анонсували на 1 червня.
міська електричка
Міська електричка запрацює не раніше 7 червня / Ukrinform

Міська електричка Києва, старт якої анонсували на перший день третього етапу пом'якшення протикоронавірусних заходів, запрацює орієнтовно 7 червня.

Про це розповіли в прес-службі Київпастранс в Facebook.

У муніципальній компанії заявили, що моторвагонне депо Фастів-1, яке обслуговує электропоїзди, призупиняло ремонтні роботи в період протиепідемічних заходів. У зв'язку з цим фахівці не встигли закінчити ремонт електропоїздів. Тому старт курсування міської електрички перенесено.

відео дня

"Згідно інформації, наданої виробничим підрозділом моторвагонного депо "Фастів-1" АТ "Укрзалізниця", закінчення ремонту електропоїздів орієнтовно очікується 7 червня", - підкреслюється в повідомленні.

Стало відомо, коли запрацює міська електричка у Києві

Нагадаємо, в понеділок, 1 червня, Укрзалізниця відновила рух поїздів по Україні. Українці зможуть відправитися в західні та східні області країни.

Раніше в Укрзалізниці розповіли, як зміняться правила проїзду в поїздах і попередили українців про дотримання профілактичних заходів. Зокрема, перед відправленням всім пасажирам будуть вимірювати температуру і перевіряти дотримання маскового режиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти