Фітнес дорогою на роботу: пасажирам київського трамвая довелося зіштовхувати з колії авто

1 грудня 2021, 16:17
Легковий автомобіль перегородив шлях для громадського транспорту.
Фітнес дорогою на роботу: пасажирам київського трамвая довелося зіштовхувати з колії авто
У Києві пасажирам трамвая довелося зіштовхувати з колії автомобіль / Київ Оперативний

У Києві пасажирам трамвая довелося самостійно зіштовхувати з колії легковий автомобіль, який перегородив шлях для руху транспорту.

Подія сталася на вулиці Василенка неподалік від станції метро Берестейська. Відео інциденту було оприлюднене на Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Через неправильно припарковане авто, яке стояло впритул до колії, трамвай №15 не міг продовжувати свій рух. Пасажири вирішили не чекати горе-водія, а взяти ситуацію у свої руки.

З відео видно, що понад десяток пасажирів вийшли з трамвая і намагалися самостійно відсунути червоний Ford із колії. Допомогти намагалися навіть пенсіонери і жінки.

Чим закінчилася подія – поки не відомо. А от люди у мережі вибухнули негативними коментарями у бік недалекоглядного водія автомобіля – на нього посипалося багато критики. Так, коментуючи відео, люди радили пасажирам не відштовхувати, а просто перекинути авто, і жартували про те, що в ціну проїзду у трамваї включене заняття фітнесом.

Нагадаємо, раніше у Києві трамвай переїхав жінку, яка перебігала через колії. Жінка у віці 50-55 років виходила з магазину на Кирилівській, 160, і стала переходити дорогу прямо через колії, не дивлячись на всі боки.

Також нещодавно у столиці України вантажний автобус врізався в трамвай з пасажирами. Після цього рух зупинився, і за заблокованим трамваєм стала на коліях утворюватися "черга". Внаслідок аварії ніхто не постраждав.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти