Експерт пояснив, чому українці не дочекаються трупа Путіна, що пропливає по річці

30 травня 2021, 05:02
Українці повинні покладатися тільки на самих себе, переконаний Юрій Романенко.
Юрій Романенко
Юрій Романенко / УНІАН

Кожен народ має свою місію, а українці показують всьому світу, як не потрібно робити, заявив керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко.

"Україна увійде в підручники, як країна, що показує, як не потрібно жити", - підкреслив він під час чату в Главреді.

Експерт впевнений в тому, що кожен з українців повинен почати з себе для зміни ситуації: не давати хабарі, не перевищувати швидкість за кермом і поступово щось почне змінюватися в країні.

"Кожен повинен зрозуміти, що повинен робити те, що залежить від нього. Коли ми зрозуміємо, що повинні покладатися тільки на самих себе, як країна, ми дико рвонемо вперед, тому що у нас багато ресурсів, і ми дуже креативний народ. А якщо ми будемо мавпами, які сидять на березі річки і чекають, коли повз пропливе труп Путіна, ми упустимо ще років 50. Не потрібно нічого чекати, адже час - це найдорожчий ресурс. 30 років Україна злила "в трубу", хоча окремі особистості досягли успіхів", - говорить політолог.

Він переконаний, що український парадокс полягає в тому, що окремо тут багато цікавих і сильних особистостей, а разом – "стадо баранів".

"У людей, що ледь ступили на Банкову, тут же з'являються луб'яні очі і слова про те, що народ їх не розуміє. Та всі ми розуміємо: все йде по колу, і кожна нова влада робить все те ж, що робили її "папєрєднікі". Порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих, тобто, якщо хочете добре жити, гребіть. Не хочете - чекайте Байдена в блакитному вертольоті, який врятує від Путіна", - додав Романенко.

Раніше Романенко розкрив плани США і РФ щодо України і назвав головний прорахунок Києва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти