Економили на комуналці та загинули: на Тернопільщині мати і син замерзли до смерті

17 грудня 2021, 09:23
Сім'я покійних була неблагополучною. Мати і син зловживали алкоголем. Сусіди звернули увагу, що у них кілька днів горить світло, і подзвонили в поліцію.
батарея, опалення
Мати і син економили на комуналці та загинули від переохолодження / Фото ua.depositphotos.com

У місті Кременець Тернопільської стався нещасний випадок. 80-річну жінку та її 53-річного сина знайшли мертвими. Люди загинули через переохолодження.

До правоохоронців звернулися сусіди родини. Вони повідомили, що вже кілька днів не бачили матір та її сина. Водночас в їхньому будинку було постійно увімкнене світло, повідомили у Нацполіції Тернопільської області.

Слідчо-оперативна група в будинку знайшла мертвими чоловіка і жінку. Їхні тіла пролежали в приміщенні 3-5 днів.

"Старший інспектор-криміналіст Кременецького РОП, який оглядав тіла родичів, слідів насильницької смерті не виявив, але каже, що, найімовірніше, смерть настала від трьох до п'яти днів тому. Попередня причина смерті - переохолодження", - йдеться у повідомленні.

Сусіди покійних розповіли правоохоронцям, що сім'я була неблагополучною. Мати і син зловживали алкоголем, проте економили на комунальних послугах. Тому людей здивував той факт, що в приміщенні постійно було увімкнено світло.

Поліція порушила провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу з позначкою "нещасний випадок". Триває слідство.

Як повідомляв Главред, 27 листопада в місті Нова Одеса в п'ятиповерховому житловому будинку стався вибух побутового газу. Епіцентр вибуху був на верхньому поверсі - в квартирі літнього подружжя. Вони загинули одразу. Також жертвою вибуху стала жінка, яка жила поверхом нижче. Ще чотирьох людей витягали з-під завалів рятувальники, одного з них з травмами доставили в лікарню. Помер ще один літній чоловік у сусідньому під'їзді - у нього не витримало серце.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти