До Місяця батьківства на телеканалі ПЛЮСПЛЮС відбудеться премʼєра мультфільмів "Герої теж плачуть" і "Зустріч з героєм"

30 травня 2024, 14:24
11
До Місяця батьківства на телеканалі ПЛЮСПЛЮС відбудеться премʼєра мультфільмів

Спеціально до початку Місяця батьківства, у суботу, 1 червня, о 15:40 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС відбудеться телевізійна прем’єра дитячих мультфільмів власного виробництва "Герої теж плачуть" і "Зустріч з героєм", що створені у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Так, з нагоди виходу анімаційного серіалу відбувся спеціальний передпоказ для понад 400 вихованців Креативної Міжнародної Дитячої Школи (КМДШ ВСЕСВІТ).

Анімація розроблена на основі книжок відомої польської авторки Аліції Сафаржинської-Платос. У двох епізодах порушуються теми повномасштабного вторгнення РФ в Україні, пошуку безпечного місця для життя, складних реалій життя і ставлення дітей до того, що відбувається.

"Наразі ми переживаємо чи не найскладніші часи для нашої країни й часто навіть не можемо уявити, які емоції відчувають найменші українці. Саме тому в межах проєктів телеканалу ПЛЮСПЛЮС ми транслюємо низку важливих та актуальних продуктів, які допомагають дітям впоратися з викликами сучасності. Так, мультфільми "Герої теж плачуть" і "Зустріч з героєм" — не є виключенням, адже маємо надію, що вони допоможуть діткам знайти відповіді на ці складні питання сьогодення", — прокоментувала Іванна Найда, генеральна продюсерка телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

відео дня

Головними героями мультфільмів є лісові миші, що тікають з власних домівок від лиха та шукають порятунку в чужих краях, що є алегорією. В основі лежать історії українських переселенців, що змушені шукати тимчасовий прихисток в інших країнах. Також у казках розкривається погляд на ситуацію з боку мешканців, що приймають переселенців у себе вдома.

Анімаційний серіал розрахований на дітей молодшого шкільного віку та їхніх батьків, аби простими та зрозумілими словами пояснити складнощі війни. Кожна серія розкриває труднощі, з якими стикаються переселенці, проте проєкт не просто висвітлює ці проблеми, а й надає практичні поради для їх подолання.

"Батькам може бути складно говорити на тему війни з дітьми, тож мультфільми — це один зі способів, аби донести до дитини розуміння ситуації та допомогти їй екологічно сприйняти цю тему", — прокоментувала Тетяна Пилипюк, психологиня STEAM ШКОЛИ КМДШ ГРАНД.

Не пропустіть телевізійну премʼєру дитячих мультфільмів "Герої теж плачуть" і "Зустріч з героєм" у понеділок, 1 червня, о 15:40 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС і на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Слідкуйте за новинами та анонсами телеканалу в соціальних мережах в Instagram і Facebook.

Довідка:

Телеканал ПЛЮСПЛЮС — найбільший анімаційний розважально-освітній телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. ПЛЮСПЛЮС пропонує продукти власного виробництва, найкраще зі світової анімації, а також розвиваючі та пізнавальні мультфільми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти