Дітей відправили до родичів: молоде подружжя загинуло під час пожежі будинку у Чернігівській області

27 червня 2021, 11:24оновлено 27 червня 2021, 16:37
Під час розбору конструкцій будівлі після пожежі в приміщенні кухні рятувальники виявили тіла господарів - 1994 і 1997 років народження.
Дітей відправили до родичів: молоде подружжя загинуло під час пожежі будинку у Чернігівській області
Під час пожежі будинку в селі Рудівка згоріли чоловік і дружина / cn.dsns.gov.ua

Трагедія сталася в Чернігівській області - під Прилуками в пожежі загинуло молоде подружжя - їм було 27 і 24 роки. Напередодні загибелі батько і мати відправили дітей погостювати у родичів.

Як повідомляє ГУ ДСНС України в Чернігівській області, 26 червня о 22:33 до Служби порятунку "101" у місті Прилуки надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Рудівка Сухополвянської територіальної громади, яке знаходиться за 40 км від райцентру.

"За викликом на місце події було направлено відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Прилуки у складі 4 осіб особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На момент прибуття будинок був охоплений вогнем, а дах впав всередину будівлі. Вогнеборці о 23:20 пожежу локалізували, а о 01:05 остаточно ліквідували", — йдеться у повідомленні.

відео дня

Відзначається, що під час розбору конструкцій будівлі в приміщенні кухні рятувальники виявили тіла господарів: 1994 і 1997 років народження.

Також стало відомо, що у подружжя є діти – але вони не постраждали, бо напередодні вони відправили їх погостювати у родичів. Діти залишилися круглими сиротами.

Дітей відправили до родичів: молоде подружжя загинуло під час пожежі будинку у Чернігівській області
Під час пожежі будинку в селі під Прилуками згоріли чоловік і дружина / cn.dsns.gov.ua

читайте такожПід Києвом потужний вибух розворотив квартири в п'ятиповерхівці, є загиблийРаніше повідомлялося, в Закарпатській області батьки залишили в Чинадіївському дитбудинку 13-річну Софію Рознійчук. Вона прославилася на всю країну, коли три роки тому винесла з пожежі чотирьох братів і сестру. Софія розповіла, що молодших дітей з дитбудинку батьки забрали, а її вирішили залишити. Дівчинка каже, що в майбутньому хотіла б стати рятувальником.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти