"БФ "Велич Життя", БФ "Скарбниця нації", компанія "Listmann GmbH & Co" спільно з партнерами передали Донеччині обладнання - Владислав Ландар".

6 березня 2024, 19:29
16498
Ландар
Ландар

"Ми бачимо міста й села в Україні, стерті з лиця землі російською артилерією, повністю зрівняні із землею. Кожен боронить свій фронт – бійці, медики, волонтери, бізнес та звичайні українці. З початком бойових дій фонд "Велич Життя" в рамках реалізації основної місії - "Той хто рятує одне життя, врятує цілий світ" опікується прифронтовими шпиталями та допомагає рятувати життя не тільки медиків, військових, а й цивільного населення. БФ "Велич Життя" об’єднавши спільні зусилля з нашими партнерами, колективами Голосіївської районної державної адміністрації в місті Києві, Благодійний фондом "Скарбниця нації" та за підтримки компанії "Listmann GmbH & Co" придбали необхідне обладнання для Донеччини" - зазначила президентка фонду Алла Ландар.

"Ми вдячні нашим європейським партнерам компанії "Listmann GmbH & Co"Благодійному фонду "Скарбниця нації", що об’єдналися з нами задля реалізації надважливих проектів для Сходу України, який сьогодні потерпає найбільше. Дякуємо кожній людині, кожному бізнесу, які долучились до цього важливого процесу допомоги нашим військовим. Ви довели, що українцям під силу неможливе. Ви довели, що кожна гривня має вагу. Захисники та захисниці, медики низький уклін Вам та всім, хто боронить наше життя, нашу землю і небо, а ми в свою чергу зробимо все можливе та неможливе задля допомоги Вам!

Ми щиро завдячуємо компанії HARWIND,яка з 2022 року допомагає забезпечувати прифронтові шпиталі необхідним медичним обладнанням і надалі підтримує та залишається поруч. Ми щиро дякуємо Вам за підтримку та спрямовану допомогу, яка рятує найцінніше — життя. За те, що не залишилися осторонь, а за покликом душі продовжуєте допомагати та робити безцінні речі, які наближають нашу бажану перемогу" - наголосила Президентка фонду Алла Ландар.

"Відвідавши Донеччину передали багато цінного приладдя, яке врятує не одне життя - автомобіль швидкої допомоги оснащений всім необхідним обладнанням, портативні зарядні станції, Апарат електрохірургічний ZEUS PRIME, датчики до Системи ультразвукової діагностичної, компресорні автохолодильники для зберігання крові, тазові шини, мішки АМБУ, шини гнучкі зразку SAM Splint, пульсоксиметри, карти діагностичні Eldoncard для визначення групи крові AB0 та резус-фактору RhD у наборі, ноші безкаркасні евакуаційні, термоковдри з напиленням олива/камо, iTClamp (устройство прямого давления для остановки кровотечений), підсумки для турнікета, ноші пластикові, набори для внутрішньокісткового судинного доступу NIO+, шини Іммобілізаційні універсальні, вузлові турнікети SAM SJF, розхідні матеріали та продукти харчування" - розповіла Президентка фонду Алла Ландар.

"До збору коштів приєдналися колективи Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Голосіївського району в місті Києві, Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб, колектив КП "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд на них Голосіївського району міста Києва", Управління освіти, будівництва, культури, соціального захисту населення, (Центр) надання адміністративних послуг Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голосіївського району міста Києва. Також, до збору коштів приєдналися Адвокатське об'єднання "РЕВЕЛІН ІНФОРМЕЙШН ГРУП", ТОВ "ІНЖЕНІРИНГ-АНАЛІТИКА", ТОВ "ХАРВІНД", Компанія Listan GmbH, Адвокатське обьєднання "Рі Груп", ТОВ "Будстандарт.

"Наша місія – достукатися до сердець небайдужих людей, об’єднати зусилля спонсорів, меценатів і всіх небайдужих українців, щоб разом врятувати тисячі життів наших воїнів. Бо той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ!" – наголосив Владислав Ландар.

Долучитися до збору може кожен українець (Благодійна організація "Благодійний фонд "Велич Життя" АТ КБ "ПриватБанк", МФО 305299, ЄДРПОУ 37718042, номер рахунку UA85 3052 9900 0002 6006 0462 3885 5)

Кожна гривня - це ваш внесок в порятунок життя!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти