Арестович прокоментував свою нецензурну лайку в Мережі

16 березня 2021, 18:07
Радник української делегації в ТКГ пояснив, навіщо вилаяв матом користувача в соцмережі.
Арестович
Арестович обматюкав у соцмережі користувача / Facebook

Радник делегації України в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович розповів, чому на прохання писати українською мовою в Facebook він відповів лайкою і вилаяв матом користувача соцмережі.

"Це була гідна відповідь людині на мові, яку він розуміє. Оцінку дадуть ті, хто мене призначав, але я хочу внести роз'яснення. Це не людина, це бот. Людина, прописана російською мовою в профілі, приходить до мене, який прописаний українською мовою в профілі, і щось вимагає. Це боти, які не хочуть встановлювати реальні факти", — сказав він.

Арестович також розповів, чи була у нього розмова з главою української делегації в ТКГ Леонідом Кравчуком.

"Кравчук ще мені нічого не відповів. Я не є членом делегації, це потрібно чітко розуміти. Я приватна особа, яка надає державі допомогу на громадських засадах, не отримуючи грошей платників податків і не маючи офіційного статусу. Приватна особа спілкується на власній приватній сторінці. Якщо ви хочете подивитися, як я спілкуюся як радник делегації, то я з вами ж зараз спілкуюся і нікого нікуди не посилаю", — сказав Арестович, передає Україна 24.

Нагадаємо, сьогодні Олексій Арестович у соцмережі опублікував знімок засідання ТКГ і написав пост російською мовою.

"Українська делегація в ТКГ - це як парламентер, який утримує терориста розмовами, поки спецназ підбирається, щоб заспокоїти його надовго. І якщо ми здобули хоча б одного заручника, домовилися пронести їжу, надати медичну допомогу - значить, вже говорили не дарма", - написав Арестович в Facebook.

читайте такожАрестович зробив заяву про сценарії щодо Донбасу

Користувачі попросили Арестовича як представника української делегації в ТКГ опублікувати повідомлення українською мовою на що він відповів: "Пішов на х*й. Так зрозуміліше?".

Арестович прокоментував свою нецензурну лайку в Мережі

Як раніше повідомляв Главред:

  • Раніше Арестович також вибухнув образами на адресу українців, які жартують над владою. Зокрема, він назвав таких громадян "розчаруванням року", "вівцями" а також "лакеями".
  • Між представником української делегації в ТКГ Олексієм Арестовичем і нардепом від європейської солідарності Іриною Геращенко сталася словесна перепалка в прямому ефірі одного з українських телеканалів. Зокрема, Арестович публічно принизив військових Збройних сил України, а також відзначився сексистською заявою щодо жінок-політиків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти