Небезпечна хвороба косить людей: з'явилася нова жертва

24 березня 2020, 22:07
У жителя міста Кам'янське, який нещодавно повернувся з-за кордону, були всі симптоми небезпечного вірусу.
коронавірус
У лікарні Дніпра помер чоловік з симптомами коронавіруса / Фото: REUTERS

Китайський коронавірус впевнено поширюється територією нашої країни, з кожним днем збільшується число інфікованих.

За інформацією мера Кам'янського Андрія Білоусова, сьогодні, 24 березня, у міській клінічній лікарні # 21 Дніпра помер пацієнт із підозрою на коронавірус.

Як повідомляє чиновник, 45-річний житель міста Кам'янське нещодавно повернувся з-за кордону. Його доставили в критичному стані. Він був на відпочинку в Єгипті. Повернувшись додому, відчув себе погано, але за медичною допомогою не звертався, поки стан не став важким.

Коронавірус в Україні

В Україні за станом на 24 березня зафіксовано 100 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом. Захворювання підхопила 21-річна місцева жителька міста Бровари, яку госпіталізували з підозрою на Covid-19 23 березня. Пацієнтка знаходиться в інфекційному відділенні Броварської багатопрофільної клінічної лікарні в стані середньої тяжкості. Дівчина запевняє, що межі країни останнім часом не залишала, але спілкувалася з іноземцями.

Також нагадаємо, самоізоляцію українців у зв'язку зі спалахом небезпечного китайського коронавірусу COVID-19 можуть почати контролювати за допомогою даних мобільних операторів. Про це заявив заступник глави МВС Антон Геращенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти