"Мертві" осередки: в Слузі народу пояснили, чому не наймають прибиральниць

23 лютого 2020, 10:45
На думку Качури, партія починається не з офісу та не з кавоварки, а з ідей і підтримки людей.
Качура
Качура розповів, з чого починається партія / УНІАН

Повідомлення Комітету виборців України про те, що в звіті Слуги народу за 2019 рік немає даних щодо виплати зарплат співробітникам і відсутні партійні осередки, обурило народного депутата від Слуги народу Олександра Качуру.

"Комітет виборців України — організація з давньою історією, яка пройшла не одні вибори. Але на останніх виборах скотилася до того, що почала виконувати замовлення з кабінету колишнього гаранта? І вважає, що партія не може вважатися партією, якщо в ній не працює прибиральниця і бухгалтер?", — гучно заявив Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Качура зазначив, що є партії, які дійсно утримують людей, які перекладають папірці і проводять наради. І це ніяк не підвищує до них довіру виборців.

відео дня

Також "слуга народу" навів аргументи на користь своєї партії.

За його словами, аналітичне та інформаційне забезпечення роботи депутатів здійснюють їх помічники і Секретаріат фракції "слуг народу". Крім того, на думку Качури, "партія починається не з офісу та не з кавоварки, а з ідей та підтримки людей".

Також нардеп підкреслив, що в КВУ "живими" вважають тільки осередки зі статусом юридичної особи.

"Як при "совку" — якщо є своя печатка, значить, є і організація", — пише Качура.

'Мертві' осередки: в Слузі народу пояснили, чому не наймають прибиральниць

Відзначимо, в коментарях під повідомленням Качури вибухнула дискусія.

"Хо-хо! Не треба нас дурити і вважати тимчасове збіговисько під лідера партією! У мертвечука 625 печаток есдепеунуль,він так само збирав власну кампашку,маскуючи її під партію. Хоч формальних вимог дотримувався. А новітні качури й цього робити не хочуть і за це доведеться відповісти:за таку підміну і вихолощення розуміння закону. Партійна діяльність із осередками це школа відбору кращих,які мають навчитися бути відповідальними перед народом,школа лідерства,яку проходять, засвоївши хоча б ази парламентаризму. Бо інакше буде той шмельц, яким є чи не вся так звана нова політична сила.Слава Україні!", - висловився користувач Мережі.

'Мертві' осередки: в Слузі народу пояснили, чому не наймають прибиральниць

"Партія, це коли в місті, районі, селі є прості люди, які ідуть по життю з іі ідеями, несуть ідеологію іншим. А так це, вибачте клуб. І при тому закритий. Ми в себе в районі з самого початку президенськоі, парламенськоі кампаніі хотіли саме бути членами партіі. Та де там. Нікого, А депутату, якого обрали не за ім'я, а лише за СН, зовсім байдуже, бо він вже король. З зневагою та зверхністю до простих людей. І якщо ви цього не побачите, то на жаль тільки буде падати довіра до Президента. А це приведе до поразки в жовтні на місцевих виборах. Тому що депутати, швидше обєднуються з місцевими князьками, перефарбовують іх в зелене я людям гидко на це дивитись. Виходить ,як в "Весіллі в Малинівці" , тільки з перефарбованими керманичами в шапках. Якось так", - висловилася Наталя Двинянинова.

'Мертві' осередки: в Слузі народу пояснили, чому не наймають прибиральниць

Нагадаємо, раніше нардеп з фракції Слуга народу Віталій Безгін заявив, що у нього і його колег різко останнім часом знизилася мотивація для відвідування пленарних засідань Верховної Ради.

"Якщо чесно, мені трохи соромно перед платниками податків, які формують наш бюджет, наприклад, за цей тиждень. Тому що я чесно не розумію, за яку діяльність в залі засідань ми повинні отримати зарплату", – заявив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти