"Шок від дороги і дикості людей": 17 танцюристів з Кривого Рогу дивуються через прийом в країні

21 лютого 2020, 01:26
Родичі українців пережили складний час очікування.
FashionPa Ballet / Фото: Facebook/Володимир Богданов
FashionPa Ballet / Фото: Facebook/Володимир Богданов

Директор балетної трупи FashionPa з Кривого Рогу Володимир Богданов повідомив, що 17 танцюристів його колективу повернулися в Україну спецрейсом в рамках евакуації з Уханя і шоковані прийомом співвітчизників.

"Мої 17 артистів з Кривого Рогу прилетіли з Уханя в Україну. Всі здорові, все добре, температури немає, симптомів немає. Є шок від дороги, негативу і дикості людей!" - повідомив директор трупи в Facebook.

За словами Богданова, у евакуйованих немає симптомом вірусної інфекції, відсутня температура і у них все добре. Танцюристи вже заселяються на карантин у санаторії в Нових Санжарах.

Директор трупи не сумнівався, що його вихованців успішно евакуювали, але "просто дуже довго погоджували дату евакуації і готували місце заселення".

"Я готовий поїхати до своїх хлопців і провести з ними час на карантині, мені не страшно! Дякую батькам і родичам хлопців за терпіння, вони пережили важкі очікування. Все буде добре!" - написав він.

Нагадаємо, глава Міністерства охорони здоров'я Зоряна Скалецька вирішила приєднатися до евакуйованим з Уханя українцям і іноземним громадянам, та провести разом з ними 14 днів карантину в санаторії в Нових Санжарах для стабілізації ситуації в населеному пункті.

Також евакуйована спецрейсом з Уханя українка Ольга Новик показала, як співвітчизники в Нових Санжарах закидали їх камінням автобус, залишивши в стеклах значні пробоїни.

Як раніше повідомлялося, в Україну прибув літак з Уханя з евакуйованими українцями, де ось уже кілька тижнів вирує епідемія коронавіруса. Прибулих з Китаю хочуть розмістити в санаторії Нові Санжари Полтавської області в медцентрі Нацгвардії.

Главред зібрав все про те, як приймали українців, які прилетіли з Уханя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти