У Дніпрі дівчина на джипі протаранила потяг - фото

13 лютого 2020, 23:30
У Дніпрі дівчина "не побачила" поїзд і протаранила його на всій швидкості.
У Дніпрі дівчина на джипі влетіла в поїзд / Телеграм-канал "Х**вий Дніпро"
У Дніпрі дівчина на джипі влетіла в поїзд / Телеграм-канал "Х**вий Дніпро"

У Дніпрі дівчина за кермом позашляховика влетіла на повному ходу поїзд, котрий рухався. ДТП сталося сьогодні, 13 лютого, на вулиці Яхненковской.

Як повідомляє місцеве видання Дніпро Оперативний, дівчина, яка була за кермом джипа, обігнала вантажівку, яка стояла на "червоний", і не помітила поїзд.

У результаті ДТП машина отримала сильне пошкодження - у неї зім'яло капот. Сама водій ДТП не постраждала і відмовилася від госпіталізації. На даний момент правоохоронці почали розбиратися в деталях ДТП.

відео дня

Раніше писав Главред, що в Росії сталася страшна ДТП - влоб зіткнулися приватний мікроавтобус і великовантажний автомобіль Volvo. У результаті аварії загинули вісім чоловік, ймовірно громадян України. Мікроавтобус на українських номерах рухався в напрямку Києва. ДТП сталася вночі 13 лютого на території Пустошкинского району біля села Руда. Бус, зареєстрований в Україні, виїхав на зустрічну смугу і врізався в машину. У результаті аварії загинули водій і сім пасажирів мікроавтобуса, ще один пасажир та водій большегруза постраждали.

Також нагадаємо, вчора в Одесі за вечір сталися відразу дві жахливих ДТП, в результаті яких бус перекинувся прямо посеред проїжджої частини, а одна людина загинула.

Нагадаємо, що 27 січня, на трасі Одеса - Київ сталася масштабна ДТП за участю 11 легкових і вантажних автомобілів. В аварію потрапив в тому числі і пасажирський автобус – у транспортного засобу знесло кабіну, водій загинув.

За попередніми даними, причиною ДТП неподалік від Дачного стала слизька дорога і густий туман. Водій автобуса, який слідував за маршрутом Одеса – Київ, загинув. Ще дві людини постраждали - одну з пасажирок автобуса і водія легковика Skoda госпіталізували. Останній знаходиться у важкому стані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти