У Мережі існує сайт-самогубець: він самознищиться, якщо там не писатимуть люди

23 червня 2021, 15:59
Люди підтримують життя проєкту вже більше як рік.
Інтернет
Анонімний щоденник / УНІАН

Більше як рік тому на просторах Інтернету з'явився сайт, який обіцяє себе знищити, якщо користувачі не будуть публікувати там повідомлення протягом доби

13 місяців, 28 днів і 7 годин потому: сайт не тільки не самознищився за цей час, але і перетворився на спосіб анонімно поділитися переживаннями і почитати листи незнайомців.

Як не дати сайту знищитися

На головній сторінці сайту постійно ведеться зворотний відлік з останнього повідомлення: після кожного нового поста лічильник скидається на 86400 секунд (24 години). Втім, судячи з активності користувачів, сайт найближчим часом навряд чи виконає своє основне завдання і самознищиться – між повідомленнями рідко проходить більше декількох хвилин.

відео дня

Сайт був створений під час пандемії, щоб допомогти людям впоратися з самотністю. Відвідувачі можуть анонімно залишити повідомлення на сайті, поділившись своїм болем або переживаннями. При цьому ви не пишете в порожнечу: хто-небудь з іншого кінця світу може прочитати ваш лист і підтримати вас у відповідь – навіть якщо ви цього ніколи не побачите. Листи переважно англійською, але обмежень щодо мови немає, і ви можете висловлюватися українською.

У Мережі існує сайт-самогубець: він самознищиться, якщо там не писатимуть люди

"Якщо ти це читаєш, ти приголомшливий. Сподіваюся, твій день проходить добре".

У Мережі існує сайт-самогубець: він самознищиться, якщо там не писатимуть люди

"Дорогий сайт, а я теж відключуся, якщо люди перестануть розмовляти зі мною? З любов'ю, людина""

У Мережі існує сайт-самогубець: він самознищиться, якщо там не писатимуть люди

"Дорогий сайт, я відчуваю, що життя проходить повз мене; що все, що я роблю – недостатньо. Я занадто захоплений Інтернетом і художньою літературою. Мені потрібен хтось, хто міг би відвернути мене від нудьги".

Раніше команда Google Ukraine назвала Топ-10 кулінарних запитів українців. Найпопулярнішим рецептом за останні 12 місяців став рецепт сирників. Також серед популярних страв: млинці, солянка і шарлотка.

Крім того, в категорії "Салати" найпопулярнішим серед українських користувачів Google виявився рецепт салату "Цезар". Серед рецептів пирогів лідером став тертий пиріг, а серед тортів – "Наполеон". Також українці активно шукали рецепти молочного коктейлю та коктейлю Маргарита.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти