Twitter дозволить користувачам заробляти на твітах

26 лютого 2021, 13:42оновлено 24 березня 2021, 18:03
Фішка дуже схожа на те, що пропонують OnlyFans або Patreon.
Twitter дозволить користувачам заробляти на твітах
Twitter вводить платну підписку / The Verge

У розмові з інвесторами команда Twitter анонсувала відразу кілька важливих нововведень: можливість користувачів стягувати плату зі своїх передплатників за доступ до додаткового контенту, а також можливість створювати групи за інтересами..

Фішка "Super Follows" дуже схожа на те, що пропонують OnlyFans або Patreon, де творці контенту можуть безпосередньо отримувати гроші від своїх фанатів. Щомісяця користувачам опції доведеться платити 4,99 долара на місяць (~140 грн).

Що ж стосується другої функції – "Communities" - вона схожа на аналогічну в Фейсбуці. Тепер в Twitter можна буде створювати групи за інтересами, наприклад, домашні вихованці або рослини, і приєднуватися до них. Це дозволить користувачам бачити більше твітів, присвячених конкретним темам, а також полегшити поріг входження для нових користувачів даної платформи.

відео дня

Також компанія поділилася очікуваннями, що до 2023 року Twitter планує подвоїти річний виторг до 7,5 млрд доларів. Щорічно в соцмережі має збільшуватися кількість користувачів в середньому майже на 20% – до 315 млн.

Коли обидві функції введуть у користування, поки невідомо. Раніше у Твіттері з'явилася своя версія "Сторіс" з Instagram – повідомлення, які будуть виводитися в окрему стрічку і зникати через 24 години після публікації. У майбутньому автори планують додати стікери й лайв-трансляції.

Twitter дозволить користувачам заробляти на твітах
Концепт функції Super Follows / Twitter

читайте такожПопулярна соціальна мережа Twitter створює конкурента Discord і TeamViewer

На цю мить у всіх на слуху інший соціальний майданчик – Clubhouse, який являє собою щось середнє між подкастом, радіо і домашньою вечіркою. У цій соцмережі можна зайти в будь-яку кімнату, послухати розмови, інтерв'ю та обговорення між цікавими людьми на різні теми. Clubhouse можна порівняти з подкастом, тільки якщо це подкаст, куди ви можете включитися в будь-який момент, з додатковим рівнем ексклюзивності.

Про те, чим такий привабливий Clubhouse, читайте у нашому матеріалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти