Творці культової серії Hitman продовжують підігрівати інтерес до кінцевої частини трилогії про Агента 47

14 грудня 2020, 17:50
На цей раз розробники опублікували вступний кінематографічний ролик з Hitman III.
Творці культової серії Hitman продовжують підігрівати інтерес до кінцевої частини трилогії про Агента 47
Hitman III / IO Interactive

Розробники популярної серії відеоігор Hitman, що розповідає про пригоди найманого вбивці на прізвисько Агент 47, представили кінематографічний ролик кінцевої частини трилогії про лисого вбивцю.

Новим місцем дислокації став Дубай. Сорок сьомий і ще один кілер, Лукас Грей, об'єднують зусилля, аби зупинити "Провіденс" – загадкову організацію, яка управляє світом з тіні.

Нова частина у всесвіті Hitman стане фіналом трилогії World of Assassination, поява якої відбулася у 2016 році. На жаль, на відміну від двох минулих сезонів, цього разу чекати появи додаткових місій не варто.

Крім того, в IO Interactive відзначили фішки версії для консолі нового покоління PlayStation 5. У грі буде підтримка особливостей революційного контролера DualSense – також в комплекті з кожною копією Hitman III для PS5 буде йти цифрова версія для PS4. Такий крок зробили на догоду VR-режиму, який доступний в грі тільки для минулого покоління.

Гру можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. На консолях наступного покоління Hitman 3 буде працювати в дозволі 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду з підтримкою HDR.

Hitman III - вступний ролик

Нагадаємо, що головний офіс IO Interactive зараз займається проєктом про Джеймса Бонда, головного персонажа романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI6. Гра розповість оригінальну історію становлення "агента з двома нулями" і виявиться свого роду оріджином всім відомого Джеймса Бонда, коли у нього ще не було кодового імені.

Дати релізу і платформ поки немає. Відомо, що IO Interactive виступлять видавцями та розробниками гри: студія вже запустила тизер-сайт проєкту та оголосила про набір співробітників, які займуться розробкою Project 007.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти