Відбувся реліз фінального доповнення для кривавої DOOM Eternal

18 березня 2021, 20:36оновлено 24 березня 2021, 14:15
Епічне завершення саги Палача Рока і бій з Темним Лордом вже чекає гравців на ПК, PS4 і Xbox One.
Doom Eternal
Кадр з DOOM Eternal / Cultured Vultures

Компанія Bethesda і студія-розробник id Software офіційно оголосили про вихід другої та завершальної частини DOOM Eternal: The Ancient Gods.

20 березня грі виповниться рівно рік, так що виходить, що друге DLC вийшло всього за два дні до річниці оригінальної гри. У новому DLC Палач Рок буде прориватися до останньої цитаделі пекла, щоб битися з самим Темним Лордом – найжорстокішим мешканцем пекла.

Масштаби фіналу історії явно величезні – судячи з вчорашнього трейлера, шанувальників чекає мало не повномасштабна війна з величезними арміями. Дизайн всього і вся при цьому все більше нагадує всесвіт Warhammer 40 000. Разом з цим розробники масштабно оновили інтерфейс, який тепер буде куди краще інформувати про ситуацію навколо. До того ж id Software перебалансувала першу частину The Ancient Gods.

Поки невідомо, що планують робити id Software, Bethesda і Microsoft з DOOM – другу частину The Ancient Gods рекламують мало не як фінал саги про Палача Рока. Чи означає Це, що в наступній DOOM нас чекає абсолютно новий протагоніст? Можемо тільки гадати. Протягом року гру, до речі, повинні випустити на PS5 і Xbox Series.

А тим часом епічне завершення саги Ката року і бій з Темним Лордом вже чекає гравців на ПК, PS4 і Xbox One. Для всіх охочих ознайомитися з Doom Eternal: The Ancient Gods - Part Two доступні наступні пропозиції:

DOOM Eternal: The Ancient Gods - трейлер другої частини

А для тих, хто віддає перевагу атмосферним адвенчурам, наступного тижня, 26 березня, очікується прем'єра милої пригоди It Takes Two за авторством Юсефа Фареса, який створив A Way Out і Brothers: A Tale of Two Sons.

Гра розповідає про Коді та Мей, у яких за довгі роки заміжжя зіпсувалися відносини. Їх дочка не хоче, щоб батьки розлучилися, і перетворює їх на ляльок. Вони потрапляють в чарівний світ, де їм належить впоратися з кризою. Пригодницький платформер заточений виключно під кооперативне проходження, а кожен рівень буде унікальним і запропонує гравцям нові ігрові механіки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти