Вийшов епічний трейлер другої частини DOOM Eternal: The Ancient Gods

17 березня 2021, 16:56оновлено 24 березня 2021, 14:19
У повному трейлері другої частини The Ancient Gods для DOOM Eternal оголосили дату релізу фінального доповнення – воно вийде вже завтра.
Кадр з Doom Eternal / id Software
Сага Думслеера закінчиться вже завтра / id Software

Друга і завершальна частина DOOM Eternal: The Ancient Gods завелася соковитим трейлером. Зануритися у нову історію про Палача Рока можна буде вже завтра – в цей день добавка відвідає консолі PlayStation і Xbox, а також ПК.

Як свідчить опис відео, друга частина DOOM Eternal: The Ancient Gods стане "епічним завершенням саги про Палача Рока". Чи означає Це, що в наступній DOOM нас чекає абсолютно новий протагоніст? Можемо тільки гадати.

Саме доповнення проведе гравців по нових локаціях і дасть випробувати ще один вид зброї, молот Вартових. Борючись з прислужниками Темного Владики, винищувачу демонів також належить зіткнутися з кількома новими монстрами – вони миготять в трейлері.

Нагадаємо, що реліз самої гри DOOM Eternal відбувся 20-го березня 2020 року для консолей PlayStation і Xbox, а також ПК. У ролі Палача Рока гравцям належить звільнити Землю, паралельно викорінюючи якомога більше демонів на своєму шляху.

DOOM Eternal: The Ancient Gods - трейлер другої частини

Раніше на цьому тижні десятки хітів компанії Bethesda поповнили бібліотеку Xbox Game Pass – від класичних Doom до сучасних Wolfenstein, Dishonored, Prey і першої The Evil Within.

Xbox Game Pass – це свого роду ігровий аналог Netflix з купою можливостей для геймерів: він працює за щомісячною підпискою і надає доступ до великої бібліотеки найрізноманітніших ігор. За 15 доларів на місяць користувач отримує доступ до сотень ігор Xbox, серед яких кожен третій – проєкти ААА-рівня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти