Microsoft готує велику конференцію Xbox з анонсами від Bethesda

1 березня 2021, 21:00
А після неї на схожому івенті компанія розповість про нововведення в Windows.
Microsoft готує велику конференцію Xbox з анонсами від Bethesda
Ігрова презентація Microsoft відбудеться 23 березня / Xbox

Про те, що Microsoft планує низку заходів, де поділиться інформацією про свою продукцію, стало відомо минулого місяця, проте точну дату повідомляють вперше.

Її оприлюднив журналіст Пол Турротт, який спеціалізується на новинах зі стану Microsoft. За його словами, ігрова презентація "What's new for gaming" намічена на 23-го березня, а після неї на схожому івенті компанія розповість про нововведення в Windows.

За інформацією іншого редактора з The Verge Тома Уоррена, захід присвятять як прийдешнім відеоіграм, так і "хмарним" сервісів та інформаційній безпеці. Очікується, що більшу частину своєї конференції компанія Microsoft планує приділити анонсам нових тайтлів від придбаних у вересні минулого року розробників The Elder Scrolls, Fallout і Dishonored з Bethesda.

На шоу компанії розкажуть про спільні проєкти, якими вони будуть займатися в короткостроковій і довгостроковій перспективах. Нагадаємо, що зараз же момент Bethesda активно працює над науково-фантастичною рольовою грою Starfield, яка, як очікується, стане консольним ексклюзивом Xbox і не з'явиться на PlayStation 5.

Про саму гру, до речі, практично нічого невідомо. Це перша нова інтелектуальна власність компанії за останні 25 років і її дебют в жанрі космічної наукової фантастики. Відомо, що вона створюється для систем наступного покоління і буде одночасно схожа і не схожа на звичні всім RPG від Bethesda.

Starfield - трейлер

Тим часом в сервісі Epic Games Store безплатно роздають пригодницьку хорор-стратегію Sunless Sea від студії Failbetter Games.

У Sunless Sea гравець бере на себе роль капітана пароплава, який плаває по підземному морю, відвідуючи різні острови та намагаючись не погубити свою команду і себе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти