iPhone 14 Pro Max - ідеальний смартфон у всіх відносинах

1 березня 2023, 10:03
330
iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max - це флагманська модель останнього покоління "яблучного" смартфона. Він отримав значні покращення всіх робочих параметрів, хоча це здавалося неможливим. Чим порадує свого користувача новий "яблучний" флагман? Давайте розбиратись.

Стильний та яскравий

Вперше за кілька років смартфон отримав значні зміни у дизайні. Тепер у нього немає чубчика, зате з'явилася врізка прямо посеред екрану – Dynamic Island. На ній розмістилися об'єктиви фронтальної камери та сканера Face ID, а також міститься корисна інформація у форматі динамічної анімації. Як показала практика, це набагато зручніше. Сам дисплей отримав покращені параметри, і тепер графіка стала ще більш реалістичною та насиченою. Екран тепер залишається завжди активним – тобто вам не потрібно розблокувати телефон, щоб переглянути повідомлення або повідомлення системи.

Потужний та спритний

Смартфон отримав процесор A16 Bionic з 6 ядрами та значно збільшеною продуктивністю та швидкодією. Також начинка представлена ​​5-ядерним графічним чіпом GPU та системою машинного навчання Neural Engine, остання здатна обробляти понад 16 трильйонів операцій кожну секунду. Оперативна пам'ять також підросла і тепер становить 8 гігабайт – вражаюче для мобільного пристрою. Об'єм накопичувальної пам'яті максимальної комплектації досягає 1 терабайт.

відео дня

Функціональний та креативний

Купити Айфон варто заради його функціоналу. У першу чергу – чудового камерного модуля, який дозволить створювати контент професійного класу. Кількість об'єктивів залишилася незмінною, але їх розширення значно збільшився до 48 мегапікселів. Було покращено всі режими зйомки фото та відео, які були у минулих поколіннях, розширилися набір візуальних ефектів, фотошаблонів та інструментів для редагування та обробки готового контенту.

З абсолютно нових опцій уваги заслуговує функція Crash Detection, яка при аварії може самостійно відправити сигнал СОС екстрені служби. Але головне – за відсутності мобільного покриття смартфон скористається супутниковим зв'язком через власні супутники Apple. У майбутньому саме ця опція активно розвиватиметься.

Автономний час роботи складає 16 годин, а заряджати телефон можна за допомогою проводового пристрою або безконтактної системи MagSafe. Є опція швидкого заряджання (50% повністю розрядженого акумулятора заповнюється всього за півгодини).

Дякуємо за допомогу у підготовці матеріалу мережу магазинів Apple у Києві My Cloud Store.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти