У GOG змінили умови повернення ігор, зробивши їх майже царськими

26 лютого 2020, 17:43
Тепер повернути гроші можна буде майже за будь-яку гру без особливих проблем.
Офіційний логотип магазину GOG
Офіційний логотип магазину GOG / GOG

Магазин ігор GOG.com від CD Projekt змінив політику щодо рефандів. Тепер кожен гравець зможе у GOG повернути гру без особливих проблем і отримати за неї всі витрачені гроші.

Раніше повернення коштів здійснювалося тільки в тому випадку, якщо користувач не скачував і не запускав придбану гру. На прийняття рішення у нього було 30 днів.

Тепер терміни залишилися колишніми, ось тільки навіть якщо ви запустите гру і пограєте в неї деякий час, то все одно буде можливість повернути її і отримати гроші назад. Ніяких обмежень GOG не встановив, але представники магазину залишають за собою право відмовити в поверненні коштів. Враховуючи, що за 30 днів можна пройти майже будь-яку гру, це логічне рішення.

відео дня
Оформа для здійснення повернення коштів у GOG
Форма для здійснення повернення коштів у GOG

Подібне рішення з боку GOG можна назвати справді радикальним і сміливим. Справа в тому, що в магазині продаються ігри без DRM-захисту. Це означає, що їх можна запускати і без прив'язки до сервісу. Тобто користувач може придбати гру, оформити повернення коштів, а потім продовжувати спокійно грати в збережену окремо на комп'ютері копію.

Зараз студія CD Projekt RED працює над грою Cyberpunk 2077. Співачка і дівчина Ілона Маска Grimes розповіла, кого ж вона зіграє в Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 дата виходу - 17 вересня 2020 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти