В Україні оголошено штормове попередження: де і коли пройде стихія

19 серпня 2021, 14:22
У країні оголошено I рівень небезпеки.
шторм, шквал
Ураган спіткає країну 19 серпня / pixabay

Через несприятливі погодні умови в Україні оголосили штормове попередження. На території країни очікуються грози, шквали і град.

Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

"20 серпня в південно-східній частині, Харківській і Полтавській областях грози, вдень місцями град і шквали 15-20 м/с", - зазначено в повідомленні.

У зв'язку з цим оголошено I рівень небезпеки.

В Україні оголошено штормове попередження: де і коли пройде стихія

Також за даними метеорологів, у четвер, 19 серпня, в Україні розбушується атмосферний фронт циклону Luciano. Це буде його останній день в країні. Найбільш циклон відчують в південно-східній частині країни. Там погода буде супроводжуватися активною грозовою діяльністю.

"У південно-східній частині, Харківській та Полтавській областях грозові дощі, вдень місцями град та шквали 15-20 м/с.на решті території без опадів", - зазначили метеорологи.

Температура вночі 12-17°, вдень 23-28°, у східних областях до 31°.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

Раніше народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі і похолодає. Крім того, сніг в 2021 році випаде рано.

Також Горбань розповів, якою буде погода в Україні до кінця літа. За його словами, нам доведеться пережити пекельну спеку і сильну бурю. А закінчиться літо проливним дощем.

Прийдешньої зими українців очікує багато снігу і морози на початку і кінці сезону, а лютий так і взагалі обіцяє бути "лютим", можливі навіть бурани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти