Тріскучий мороз, але без снігу: синоптик уточнив прогноз погоди на сьогодні й назвав дату потепління

23 грудня 2021, 07:30
Погода в Україні 23 грудня буде ще морознішою, ніж вчора. У Карпатах вночі стовпчики термометрів опустяться до -23 градусів. Вже завтра трохи потеплішає.
погода
Погода в Україні сьогодні буде морозною / ua.depositphotos.com

В Україну прийшло різке похолодання. У східних областях температура повітря впала до -19, у центральних областях - до -17. При цьому снігопади припинилися.

Як повідомляє Український гідрометцентр у Facebook, у четвер, 23 грудня, погода в Україні буде без опадів. Але сніг ще лежить, тож дороги і тротуари слизькі.

Вітер північно-західний, помірний. Температура вночі 14-19° морозу, вдень 5-10° морозу. У південних і західних областях морози будуть слабкішими: вночі 8-13°, вдень 2-7° морозу.

У Карпатах вночі 18-23°, вдень 9-14° морозу.

Погода в Києві та області сьогодні буде без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний та західний, 5-10 м/с.

Температура повітря по області вночі 14-19°, вдень 5-10° морозу, в Києві вночі 14-16°, вдень 7-9° морозу.

Тріскучий мороз, але без снігу: синоптик уточнив прогноз погоди на сьогодні й назвав дату потепління
Погода в Україні 23 грудня / meteo.gov.ua

У п'ятницю, 24 грудня, морози почнуть поступово відступати, проте в більшості регіонів вночі збережуться 10 градусів нижче нуля. У Києві в п'ятницю вдень прогнозують 3-5 градусів зі знаком мінус, а вночі – до 12 градусів морозу. Погода в Україні вдень в останній робочий день тижня буде з опадами. Синоптик прогнозує сніг, мокрий сніг з дощем.

Тріскучий мороз, але без снігу: синоптик уточнив прогноз погоди на сьогодні й назвав дату потепління
Погода в Україні 24 грудня 2021 / meteo.gov.ua

Як повідомляв Главред, раніше синоптик Ігор Кибальчич попереджав, що на цьому тижні похолодає на території всієї країни, хоча морози триватимуть недовго. За його словами зниження температури повітря принесе холодна повітряна маса з Арктики. Морози прийдуть 21 грудня і триватимуть до 24 числа.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти