Погода зміниться кардинально: Україну накриє аномальне потепління

8 грудня 2021, 15:56
Країну накриє аномальне потепління.
погода
Погода здивує / pixabay

В Україні дощі та мокрий сніг зміняться різким потеплінням. Синоптики прогнозують, що тепло прийде в п'ятницю, 10 грудня і обіцяють істотний плюс на градуснику.

"Температура повітря на завтра (9 грудня, - ред.) ще не зміниться, але вже в п'ятницю досить істотно потеплішає по всій території України", - йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

Однак завтра вночі ще очікуються дощі та мокрий сніг, а вже вдень буде без опадів.

У четвер в Україні місцями туман, а в північних, Вінницькій та Черкаській областях ожеледиця. Також буде і в західних, і північних областях.

9 грудня температура повітря в західних областях вночі -7-12, а вдень -1 -6 градусів. На Закарпатті 0 + 5, а в північних та Вінницькій областях вночі -1 -6, а вдень від -2 до +3 градусів. На решті території країни температура повітря протягом доби коливатиметься від +1 до + 6 градусів.

Погода зміниться кардинально: Україну накриє аномальне потепління

Нагадаємо, раніше синоптик ігор Кибальчич спрогнозував, що в Україні збережеться нестійка волога погода зі значними температурними контрастами. У південних, центральних і північних областях опади будуть найбільш інтенсивними. Подекуди може випасти до 200-250% від тижневої норми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти