Листопад почнеться дощем, а закінчиться снігом: синоптик уточнив погоду в Україні на місяць

1 листопада 2021, 06:43
Погода 1 листопада 2021 року буде хмарною, але опади очікуються лише в двох областях. При цьому температура повітря буде не дуже комфортною.
1635741229-1721.jpg
Наприкінці листопада 2021 року в Україні випаде сніг, попередив синоптик / ua.depositphotos.com

Листопад 2021 в Україні почнеться з дощів, а в кінці місяця на українців чекає сніг.

З вівторка, 2 листопада, опади просунуться в західні регіони країни. Крім того вже з першого числа у всіх областях термометри покажуть не дуже комфортні +10...+11 градусів. Із середини тижня трохи потеплішає, а ближче до вихідних знову похолодає, передає ТСН.

Як повідомляє Український гідрометцентр у Facebook, погода в Україні 1 листопада буде без опадів, очікується невелика хмарність. Дощ пройде лише в Одеській та Миколаївській областях.

Температура повітря вночі становитиме від 0 до 5 градусів вище нуля, в Одеській області до +8, в Карпатах – місцями від 1 до 6 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть + 9 ... +14 градусів, у південних областях потеплішає до +17. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Листопад почнеться дощем, а закінчиться снігом: синоптик уточнив погоду в Україні на місяць
Погода в Україні 1 листопада 2021 / meteo.gov.ua

Погода в Києві та області 1 листопада також буде без опадів. Синоптик прогнозує невелику хмарність.

Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-4 градусів вище нуля, вдень +10...+13.

Погода в Україні

Раньше синоптик Укргідрометцентру прогнозував, що середня температура повітря в листопаді 2021 року складе від +1 до +7 градусів. Така ситуація близька до кліматичної норми. Те ж саме стосується і кількості опадів.

При цьому перехід календарної осені до зими в Україні пройде поступово, без різких перепадів температури, розповів народний синоптик Володимир Деркач.

За його словами, прогнозується класична для цього періоду року погода: дощі іноді змінюватиме сніг, помітно морозні відрізки чергуватимуться з теплими. При цьому навіть до кінця грудня стрілка термометра хоч і рідше, та ще буде підніматися вгору, прогнозує Деркач.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти