StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зоряний час: 5-місячний син Періс Хілтон "затусив" на концерті світської левиці

9 червня 2023, 01:30
Фенікс Баррон Хілтон Реум, або, як його називає мама, Крихітка Фенікс, вже відвідує культурні заходи. Правда, поки в компанії батьків.
Періс Хілтон з чоловіком і сином
Періс Хілтон показала чоловіка і новонародженого сина на концерті / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

Для 42-річної світської левиці Періс Хілтон 2023 рік почався з виконання найзаповітніших бажань. Після багатьох спроб вона та її чоловік, бізнесмен Картер Реум, все ж стали батьками. Сина на ім'я Фенікс їм подарувала сурогатна мати.

Знаменитість не може натішитися на свій новий статус мами-ведмедиці, до якого так довго прагнула. Втім, це була б не Періс, якби вона довго сиділа в декреті.

Після появи в її житті Фенікса, Хілтон вже встигла випустити мемуари (і провести масштабну рекламну кампанію для книги), а зараз активно виступає в якості співачки і діджея - до цього хобі вона повернулася з великим задоволенням.

відео дня

Примітно, що тепер на концертах у Періс тепер є своя, особлива група підтримки. На своїй сторінці в Instagram світська левиця показала, як Реум з маленьким сином на руках захоплено спостерігає за блискучою Хілтон на сцені.

"Крихітка Фенікс спостерігав за моїм великим шоу сьогодні", - підписала фотографії вона.

Картер Реум з сином Феніксом
Періс Хілтон показала чоловіка і новонародженого сина на концерті / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також принцеса Євгенія Йоркська розповіла, що вона і Джек Бруксбенк, її чоловік, стали вдруге батьками - на світ з'явився ще один потенційний спадкоємець британського королівського престолу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти