StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Спіймати Кайдаша" виходить заміж

16 травня 2024, 13:52
530
Христина Федорак здивувала шанувальників своєю заявою про заручини.
Христина Федорак
Христина Федорак виходить заміж / колаж: Главред, фото: instagram.com/chrystyna_fedorak

Українська акторка Христина Федорак похвалилася обручкою на безіменному пальці. І хоч себе вона називає "майже заміжньою", про те, що в її особистому житті настають великі зміни, вона скромно замовчувала.

Про свої заручини Федорак розповіла не так давно в інтерв'ю для Oboz.ua. "Що я можу сказати про себе? Моє серце зайняте, я щаслива", - зазначає акторка.

Особу свого обранця Христина приховує, але запевняє, що між ними - справжня хімія. Тихим і скромним буде і весілля артистки, яке зараз перебуває на стадії планування.

відео дня

"Я майже заміжня, скажу так. У нас з моїм хлопцем вже призначена дата весілля. Це буде камерна історія. Церемонія відбудеться в колі найближчих друзів та сім’ї", - поділилася Христина Федорак.

Хто така Христина Федорак?

Христина Федорак - українська акторка театру і кіно. З 2018 року працює в Київському національному театрі імені Івана Франка. Знімалася у фільмі-мюзиклі "Гуцулка Ксеня" та в серіалі "Спіймати Кайдаша".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Надя Дорофєєва розповіла про хейт через Дантеса і Кацуріна. Співачка зізналася, що величезна кількість ненависті на її адресу випалювала в її душі "величезну чорну діру", заповнювати яку вона навчилася лише нещодавно.

Також українська акторка та ведуча Лілія Ребрик показала, як "танцює" її 2-місячна донька Аделіна. Артистизм немовляти в такому ніжному віці вразив шанувальників Ребрик.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти