StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" перенесла термінову операцію та показала фото з лікарні

21 травня 2023, 21:23
Антоніна Хижняк вчасно звернулася до лікаря - їй потрібна була невідкладна допомога фахівця.
Антоніна Хижняк
Антоніні Хижняк зробили термінову операцію на оці / instagram.com/tonya_actress

Українська акторка кіно, театру і кіно, зірка серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Я Надія" Антоніна Хижняк шокувала шанувальників кадрами з лікарні. Артистці знадобилося термінове оперативне втручання, яке, за словами самої Хижняк, врятувало її... Цього разу.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram. У подробиці хвороби, яка поклала її на лікарняне ліжко, акторка вдаватися не стала, проте показала серію фото і відео, на яких чітко видно що постраждав одне око - на нього була накладена пов'язка.

Через операцію Хижняк не змогла взяти участь в одній з театральних вистав, в яких вона задіяна зараз. Однак вона повідомила і більш оптимістичні новини: на відновлення їй буде необхідно менше тижня.

відео дня

"Дякую офтальмологічному відділенню Клінічної лікарні №3 м. Києва за професійність і індивідуальний підхід до кожного пацієнта (і за медсестер, які фразою "ну шо пірати, ходімо в палати" просто зробили мій день). Цього разу мене врятувало своєчасне звернення до лікарів і термінове оперативне втручання. Бережіть своє здоров’я, прислухайтеся до свого тіла і будьте здорові!!!" - поділилася Антоніна Хижняк.

Раніше стало відомо, що Італійська супермодель Бьянка Балті заради натхнення своїх дочок повністю видалила молочні залози - таким чином манекенниця вирішила убезпечити себе від раку.

Також співачка Лайма Вайкуле поділилася власним досвідом боротьби з онкологією, який надбала близько 30 років тому - артистка зізнається, що важка недуга сильно змінила її.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти