StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Одного разу під Полтавою" розповіла, чому її чоловік-нардеп не пішов на фронт

1 січня 2024, 14:55
Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук відповіла на закиди хейтерів - мовляв, чому її чоловік (нардеп Олександр Божков) не пішов на фронт.
Саліванчук
Чоловік Анни Саліванчук Олександр Божков став нардепом у 2022 році / колаж Главред, фото

Зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук відповіла на закиди хейтерів, що її чоловік, народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Олександр Божков, не відправився захищати Україну від російських окупантів. Свою позицію вона висловила в інтерв'ю YouTube-каналу Аліни Доротюк.

Актриса уточнила, що народним депутатом її чоловік став тільки на другий місяць повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ‒ після того, як його колега по партії Микола Сольський склав мандат після переходу на роботу в уряд.

"Він цілими днями працює. Я нічого не заробляла взагалі півроку. Все йшло тільки на ВСУ. Я ніколи у нього не питаю про їхні розмови там. Не кожен чоловік на війні може робити свою справу. Не кожному потрібно воювати. Багато людей, які зараз тут, можуть зробити багато користі для тих, хто там", - каже вона.

відео дня

Також Саліванчук зазначила - вона була впевнена в тому, що її колега, актор Андрій Федінчик, обов'язково вступить до лав ЗСУ (оскільки він ще з юності відрізнявся завидною сміливістю).

"Я була впевнена, що мій однокурсник Андрій Федінчик піде воювати. Він завжди був такий мужик. Тому що це така людина. Йому інакше не можна", - сказала Саліванчук.

Нагадаємо, раніше дружина Андрія Федінчика Наталка Денисенко потрапила в гучний скандал через свою поїздку з сином на море до Туреччини. Вона зізналася, що їй за це не соромно, адже її син вже давно просився на море і до відпочинку підштовхнув чоловік, який воює проти окупантів.

"Ні, тому що до війни я назбирала гроші і можу деякий час жити. Тому що мій чоловік в ВСУ. Тому що я весь час війни займалася волонтерством. Тому що я хочу, щоб моя дитина і я хоч на мить відпочили і були здорові, щасливі", – роз'яснила актриса.

Пізніше Денисенко розповіла про ті жахи війни, які довелося пережити її батькам у Чернігові.

"Моя мама була тільки після лікарні. Вони сиділи в підвалі. Були потрібні антибіотики, а в аптеках вже нічого не було. Зі світлом були проблеми, зі зв'язком теж, потім закінчилася вода, але мої батьки не хотіли виїжджати. Я сиділа з дитиною і розуміла, що нічого не можу зробити, я не можу ніяк їм допомогти. Це морально було найскладніше", - розповіла артистка. Але пізніше їй все ж вдалося домовитися про евакуацію батьків до Хмельницького.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти