StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Іронії долі" Тализіна пригрозила Пугачовій страшною стратою

5 грудня 2023, 11:40
Валентина Тализіна "притягла за вуха" такі історичні паралелі, які здалися не зовсім адекватними навіть пропагандистам.
Алла Пугачова, Валентина Тализіна, Лія Ахеджакова
Тализіна порадила Пугачовій каятися, як Омеляну Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, imdb.com

Світська і російська акторка Валентина Тализіна, відома за фільмом "Іронія долі, або З легким паром!", останнім часом з'являється на екранах виключно для того, щоб видати чергову порцію маячні.

Особливо її тригерить тема Алли Пугачової та її щасливого життя за межами країни-окупанта. Тализіна переконана, що Примадонні необхідно публічно покаятися перед жителями країни на болотах, правда, ніколи не уточнює, за що.

Так недавно в програмі на одному з пропагандистських каналів літня актрка взяла на себе сміливість дати Пугачовій пораду. Але щось пішло не так, і рекомендація перетворилася на загрозу страти.

відео дня

Тализіна нагадала, що однофамілець співачки, бунтівник Омелян Пугачов, був страчений (відсіканням голови і четвертуванням - прим. редактора) у столиці країни-агресора, але перед цим публічно вибачився за свої діяння. Такої ж долі, ймовірно, акторка очікує і для Примадонни.

"Жінка, яка співає, співала чудово. Я б мала сміливість їй порадити згадати свого однофамільця Омеляна Пугачова, який встав на лобному місці, на Красній площі, перед стратою. Страта була невідворотною. Він вклонився перед народом і сказав: "Прости мене, народе православний", - заявила Валентина Тализіна.

Раніше українська ведуча та журналістка Наталія Мосейчук розповіла, що Пугачова і Галкін відмовилися давати їй інтерв'ю, коли вони випадково зустрілися в Юрмалі.

Також росЗМІ стали розпускати чутки про те, що двійнята Ліза і Гаррі не є дітьми Галкіна. Їх батьком називають фаворита Алли Пугачової, якому вона надавала знаки уваги.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти