StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка Дизель Шоу зізнався, де та на якій військовій спеціальності служить зараз

14 липня 2024, 08:22
885
Олег Іваниця отримав роботу своєї мрії, і дуже задоволений новим призначенням.
Олег Іваниця
Олег Іваниця новини - де служить Олег Іваниця з Дизель-шоу / колаж: Главредд, фото: instagram.com/o_ivanytsia

Український актор і комік, колишній учасник Дизель Шоу, а нині - воїн, Олег Іваниця став на захист батьківщини в перші дні повномасштабної війни: за два дні до початку вторгнення він оновив військовий квиток, а вже 25 лютого публікував у соціальних мережах фото з буднів тероборони. Наприкінці березня - склав військову присягу і був відправлений на схід.

Про свою службу там Іваниця розповідав небагато. Але нещодавно в інтерв'ю для KP.ua зізнався, що його перевели на службу в Київському регіоні.

Комік-військовий розкрив подробиці нової посади, про яку він давно мріяв. "Коли ми були на сході, мені вдалося збити ворожий дрон з вибухівкою. Він висів над позиціями. Це був такий адреналін! Це крутіше, ніж полювання чи риболовля. Я почав мріяти про ППО, і мені вдалося перевестися. Я зараз у зенітно-кулеметному підрозділі. Тобто це не ракети, не якісь складні машини. Це просто пацики з кулеметами на пікапах, які в основному займаються "шахедами". Я, в принципі, і в попередньому підрозділі був кулеметником", - каже Іваниця.

відео дня

При цьому захисник зауважив, що велику роль у його військовій службі зіграв саме колектив - йому пощастило з побратимами та командуванням, через що небезпечна робота приносить не лише життєво важливий результат, а й задоволення.

"Звісно, коли ти переводишся, не знаєш, в який колектив потрапиш. Але мені і тут реально пощастило і з командуванням, і з солдатами. Напевно, я везуча людина. Бо розповідали різне", - поділився гуморист.

Що таке Дизель-шоу?

Дизель-шоу - українське гумористичне скетч-шоу. Перша трансляція відбулася 2015 року. Загалом на телебаченні вже вийшло 9 сезонів шоу (128 епізодів). Під час повномасштабної війни "Дизель-шоу" гастролює з благодійними концертами.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв показав нового молоденького блакитноокого друга, з яким у нього сталося кохання з першого погляду.

Також українська ведуча і журналістка Соломія Вітвіцька душевно розповіла, як переживає розлуку з бойфрендом-військовим, та зізналася, з якими емоціями вона проводжає його на службу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти